Voimauttava appelsiini-inkiväärishotti

Vaikka kaikkea kivaa tähän syksyyn kuuluukin, ei vireystasoni ole tällä hetkellä paras mahdollinen. Jostakin syystä olen normaalia taipuvaisempi pessimismiin ja stressitasokin tuntuu olevan vähän koholla. Joogahetket loppurentoutumisineen ovat siunattu hetki. Tänään valmistin myös itselleni aivan hirmuisen herkullisen voimajuoman appelsiinista ja inkivääristä. Härregud miten hyvää siitä tuli! Pehmeää, makeaa ja päräyttävää. Ja todella helppoa valmistaa!



Tarvitset vain 1-2 appelsiinia ja pienenpienen palan inkivääriä. Purista appelsiinimehu lasiin ja raasta joukkoon hieman inkivääriä. Kannattaa ottaa inkiväärin suhteen ainakin alkuun melko maltillisesti, sillä jo pieni, pikkurillin kynnen kokoinen palanen tuo juomaan runsaasti potkua ja lämpöä.  

Voin vilpittömästi suositella tätä superjuomaa teille jokaiselle, oli vireystasonne sitten minkälainen hyvänsä juuri tällä hetkellä. Mehun siemailu kynttilänvalossa omalla kotisohvalla on todellinen arjen luksushetki. Keho saa terveellisiä ravintoaineita ja flunssa pysyy loitolla. Skool! <3


Onko teillä jotain voimajuomia, joita juotte silloin jos väsyttää tai flunssa meinaa iskeä? Mehua, teetä, viiniä, hunajamaitoa? Vinkatkaa minullekin :)

Kommentit

  1. Jos tuon avulla virkistyy, niin menee ehdottomasti kokeiluun! :) Voimia sinnekin vireystason kasvattamiseen! Onneksi olet löytänyt tuon joogan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan, ehdottomasti! Mielettömän ihana sekoitus makeaa ja tujakkaa makumaailmaa :) Inkivääri on mun uusin löytö <3 Ja tosiaan, onneksi on jooga. Se tuo ainakin mulle kyllä paljon jaksamista ja hyvää oloa :)

      Poista
  2. Inkivääri, hunaja, sitruuna, lämmin vesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namm, mikä ihana drinkki! Juuri sopiva pimeneviin syysiltoihin :)

      Poista
  3. Inkivääritee!! Parin sentin palasta hauduttaa vedessä, raastettuna tai paloina. Toimii hyvin, ja on muuten tujua!

    Toi shotti täytyy ottaa kokeiluun!

    Tänään nostetaan sun vireystilaa salitreenillä, jaaau! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij, inkivääritee, kuulostaa hyvältä! (Tyhmä kysymys, mutta laitatko siis inkiväärin normaalin teen joukkoon hautumaan vai pelkästään kuumaan veteen?)

      Suosittelen tuota voimashottia kyllä lämpimästi! Aivan taivaallinen makukombo, jos sovittaa ainesten suhteet omaan makuun sopivaksi :)

      Ja KYLLÄ! Vireystila nousi aivan hurjan harppauksen tänään meidän treenin aikana. Voin valehtelematta sanoa, että salita käveli ulos aivan eri nainen kuin se, joka laahusti sisään tuntia aiemmin. Liikunnalla ja hyvällä seuralla on mahtava voima! Kiitos <3 Nyt venyttelemään...

      Poista
    2. Pelkkää inkivääriä ja kuumaa vettä! Anna hautua 10 minuuttia! :)

      Ja huomasin, että eri nainen käveli salilta verrattuna siihen, kenet ennen treeniä pukuhuoneessa näin ;)

      Poista
    3. Ok, kiitos selvennyksestä! Täytyy kokeilla :)

      Ja heh, varmasti eron näki myös ulkoisesti, ei vain oman pään sisällä ;) Nyt on kyllä niin hyvä fiilis ja oma sohva tuntuu normaaliakin paremmalta paikalta (paitsi öööh, siis lattiallahan mun pitäisi jo olla, venyttelemässä ;))

      Poista
  4. Meillä isketään flunssa aisoihin tulisopalla. Eli tomaattipohjainen keitto jossa vihanneksia, rutosti valkosipulia, pippureita ja chiliä. Tuo jälkimmäinen avaa tukkoisen nenän ja lämmittää koko kropan. Miehen aluillaan ollut flunssa lähti tällä reseptillä hyvien unien jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuohan voisi toimia! Chillilähän on ymmärtääkseni aineenvaihduntaa kiihdyttäviä ominaisuuksia ja kun siihen lyö vielä päälle kasvikset (=vitamiinit ja muut hivenaineet) ja valkosipulin, niin taatusti on tehokas kombo. Ehkä vielä hitunen inkivääriä mukaan seuraavalla kerralla? ;) (nimim. gone ginger crazy). Ja tuo keitto kuulostaa kyllä herkulliselta jo ihan muutenkin, flunssaa tai ei! Kasvissosekeitot on herkkua :)

      Poista
  5. Nam, kuulostaa niin hyvältä, että menee varmasti kokeiluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Supernam :) Mä aion kans tänään tehdä shotin, torstai-illan kunniaksi!

      Poista
  6. Appelsiini ja inkivääri toimii hyvin yhdessä myös toisenlaisessa muodossa. Kuori appelsiinit ja viipaloi ohuenlaisiksi siivuiksi, pilko sekaan inkivääriä ja kokeile kaveriksi vielä verigreippiviipaleita. Anna mehustua kulhossa tunteja tai vaikka päivä ja nauti esim. luonnonjugurtin kera. Toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa herkulliselta! Ai että. Tuo kombo yhdessä muhineena ja mehustuneena ei voi olla muuta kuin napakymppi :) Kokeiluun!

      Poista

Lähetä kommentti

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Suositut tekstit