Jos kävisimme kahvilla tänään, kertoisin että... (osa 2)

Alkoipa tehdä niin mieli kahvia, että ajattelin istahtaa kupposelle! Tulisitko seuraksi rupattelemaan? :)

Jos istuttaisiin kahvilla tänään, kertoisin sinulle miten jänniä aikoja elämme, sillä olemme muuttamassa lähikuukausina uuteen kaupunkiin ja uusiin maisemiin! Puhuttaisiin odotuksista, ehkä vähän peloistakin. Kertoisin miten oikealta tämä päätös tuntuu, huolimatta siitä haikeudesta, joka tällaisiin muutoksiin aina väistämättä liittyy. 

Jos kävisimme kahvilla tänään, kertoisin varmasti asunnonetsinnästä, joka meillä on parhaillaan käynnissä ja joka tuntuu hieman stressaavalta. Kertoisin miten ensialkuun muutamme vuokralle, mutta että jossain vaiheessa alamme varmaankin etsiä ensimmäistä omistusasuntoamme, jos suinkin uudessa kotikaupungissa viihdymme. Pohtisin miten kivaa olisi, jos meidän uudessakin kodissa olisi oma piha, mutta se toive jäänee hetkeksi odottamaan, sillä haluamme asua ensialkuun hieman keskeisemmällä paikalla. Kokea kaupunkielämää ennen pysyvämpään kotikoloon asettumista :-)


Jos kahvittelisimme tänään, kertoisin sinulle, että olen viime päivinä pohtinut aika paljon ruokaa ja sen vaikutusta omaan terveyteeni ja energiatasooni. Kertoisin miten olen aina ollut ylpeä ja iloinen kaikkiruokaisuudestani, mutta puhuisin myös siitä, miten minun ehkä oikeasti kannattaisi kokeilla muutamia ruokavaliomuutoksia vatsani hellimiseksi. Vaihdettaisiin ehkä myös smoothie-vinkkejä, sillä olen intoutunut jälleen niitä surauttelemaan!


Kahvikupposen äärellä kertoisin ehkä writer's blockista, jonka vuoksi en tunnu saavan muutettua ainuttakaan päässäni pyörivää ajatusta tekstiksi! Olen yrittänyt kyllä, mutta kun sanoja ei ole löytynyt, olen laittanut koneen kiinni ja touhunnut muuta... lukenut muun muassa!

Ja lukemisestahan riittää aina juteltavaa, erityisesti jos sinäkin satut kirjoista tykkäämään! Kertoisin sinulle, että meidän lukupiirimme kokoontuu huomenna jo 18. kerran ja että olen tosi kiitollinen näistä naisista elämässäni :) Kertoisin lukupiirikirjamme olevan kepeä, mutta silti vangitseva Mamen Sanchezin On ilo juoda teetä kanssasi. Vaihtaisimme ehkä myös kirjavinkkejä, ja kenties innostuisin jutustelun myötä kirjoittelemaan lukukokemuksista taas myös tänne bloginkin puolelle :)


Jos kävisimme kahvilla tänään, juttelisimme varmasti myös jonkin verran liikkumisesta ja liikuntamotivaatiosta! Juteltaisiin tämän hetken lempilajeista ja ehkä vähän myös haaveiltaisiin jo kesälajeista! Kertoisin sinulle miten liikunnallinen fokukseni on tällä hetkellä lahjakkaasti levällään ja miten leijailen lajista toiseen hyvän fiiliksen perässä ilman sen suurempia päämääriä. 

Jos kahviteltaisiin tänään, kertoisin sinulle miten odotan pääseväni taas SUPpailemaan ja miten kovasti toivon, että innostuisin sunnistuksesta tänä vuonna! Ihmettelisin tosin ääneen miten oudolta suunnistaminen tuntuu sen jälkeen, kun on etsinyt yli 700 kätköä GPS-laitteen avulla! Miten ihmeessä voin tietää missä olen, jos en näe itseäni liikkuvana pallerona kartalla? :D (Olen vain metsässä livenä liikkuva pallero, ja vieläpä aivan hukassa :D) 


Sellaisista jutuista kertoisin sinulle, jos käytäisiin kahvilla tänään! Mitä sinä kertoisit minulle, jos istahdettaisiin kahvikupposen äärelle? :) 

Ps. Kerron muuttosuunnitelmista ja -suunnasta enemmän heti kun vain asiat alkavat olla vähän enemmän järjestyksessä! 

Kommentit

 1. Jee! Kivat oli virtuaalikahvitreffit täälläkin! ♡ Pian kahvitellaan ihan oikeasti! ♡ Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva postausidea ja mukava/heppo kirjoitella silloinkin, kun ei oikein muuten meinaa tekstiä syntyä! :) Kiitos inspiksestä ja pian tosiaan nähdään jee ❤

   Poista
 2. Olipa kiva lueskella kuulumisia, niin jänniä aikoja elätte!:) Mä varmaankin kertoisin siitä, kuinka odotan jo lumien sulamista ja sitä, että nään minkälaisia horsmia alkaa tässä pihapiirissä kasvamaan. Odotan jo kovin, että pääsisi pihaa rapsuttelemaan ja kokeilemaan puutarhurin taitojani. Täytyisi siis käydä vähän puutarhaoppaita hakemassa kirjastosta, jotta tietää mitä pihan kunnossapitoon kuuluukaan, mutta onhan se vaan niiin ihanaa!:) Ja mikä parasta, pian nähdään livenä! Odotan sitä jo kaikkein eniten!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit tosiaan! Hauskaa nähdä mitä sieltä lumen alta sitten paljastuukaan :) Meillä piha on pieni, mutta oli tosi positiivinen yllätys kun lumen alta löytyi kaunista kalliota ja kesällä metsämansikoita... oman rivarin pihalta täältä ruuhka-Suomesta, whoot ;) Sen suhteen on nyt kyllä haikeutta ilmassa, mutta täytyy luottaa, että uudessa elämäntilanteessa on myös uudet hyvät puolet :) Ja tosiaan, ihanaa kun pian nähdäön taas!:)

   Poista
 3. Voi kun jännää! Jään odottelemaan, minne matkanne suuntaa. :) Tsemppiä myös muuttojuttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä jännää! Muutokset aiheuttaa paljon tunteita...haikeita ja odottavia! Toivon, että meidän asuntoasiat selkiytyy ihan lähiaikoina eli sitten ollaan viisaampia mekin :) Kiitos ja kivaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Tiina, ompa mukava kahvitella kanssasi! Kertoisin, kuinka ihanaa on ollut viettää lomaa tällä kertaa ihan kotosalla, puuhastellen ja rentoutuen. Toki matkakuumettakin poden, mutta onneksi tässä mieli malttaa kyllä... ihania kirjavinkkejä, ajattelin opetella taas lukemaan enemmän :) ..muutakin kuin blogeja! Ja voi vitsit, tsemppiä asunnon metsästykseen! Harmittaa kun muutat pois (itsekästä!), mutta toki oon onnellinen teidän uudesta suunnasta <3! Ja peeäss, ens maanantaina alkaa rastikausi ;) WOHOOO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kiva kahvitella kanssasi ❤ Teidän loma on kyllä kuulostanut tosi ihanalta ja rentouttavalta! Ja whiii peukku myös lukemiselle! Se(kin) on aika kiva tapa rentoutua ja saada vähän uudenlaista perspektiiviä... mut pääosin rentoutua! :) Jeeep, kyllä mullakin on paljon ristiriitaisia tunteita ilmassa tän muutoksen äärellä. Tulee ikävä, mutta onneksi ei kuitenkaan ihan toiselle puolelle maata siirrytä kuitenkaan :) Whii nyt alkaakin sitten taas suunnistajien kulta-aika!! ;)

   Poista
 5. Ihania hetkiä <3 Mitähän minä kertoisin - no ainakin sen, etten juo kahvia vaan teetä. Ja olen päässyt tekemään uudenkaltaista työtä saman puljun sisällä ja olen innostunut kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teehetkikin käy oikein hyvin! Minä itseasiassa haluaisin itsekin opetella juomaan hieman enemmän teetä kahvin sijaan ;) Oi uudenlaiset työkuviot kuulostavat hyvältä. Vaihtelu virkistää ja innostaa :)

   Poista
 6. Kertoisin, että löysin blogisi vasta eilen, mutta olen aivan tykästynyt siihen <3

  VastaaPoista
 7. Kivoja suunnitelmia teillä! Kahvilla minä kertoisin, miten onnellinen olen näistä aurinkoisista päivistä, ja miten paljon niistä saan virtaa. Vaihtaisin kanssasi smoothie-reseptejä, ne ovat tainneet jäädä olennaiseksi osaksi ruokavaliooni. Ja varmaan juttelisimme myös joogasta ja Thaimaasta ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko tekee kyllä ihmeitä mielialalle :) Erityisesti yhdistettynä jonkinlaiseen luontokokemukseen... metsään, mereen tms <3 Oi kuinka mielelläni vaihtaisinkaan kanssasi smoothie-reseptejä! Sinulta löytyy varmasti todella herkullisia ideoita :-) Ja jep, ehdottomasti juteltaisiin myös joogasta ja Thaimaan lämmöstä, ahhh <3

   Poista
 8. Ihana postaus! Ja hei onnea jo nyt tulevasta muutosta! :) Onpas jännittävää, jään mielenkiinnolla odottelemaan tarkempia uutisia siitä mihin päin olette suuntaamassa. Voin kuvitella haikeuden, mutta varmasti piristävää avata ns. uusi sivu elämässä, uudessa kodissa uudella paikkakunnalla.

  Jos olisimme kahvilla, kertoisin että writer's block on todellakin päällä täälläkin! Johtunee ehkä siitä että mulla on blogia koskevia suunnitelmia, mutta ennen kuin saan ne toteutettua niin en oikein osaa blogata yhtä luontevaan tapaan kuin ennen. Muutoksen tuulia siis luvassa :) Ylipäätään nyt alkuvuonna on tullut suunniteltua koko loppuvuotta ja elämän eri osa-alueita, pyöriteltyä eri skenaarioita ja haaveiltua isosti. Siinä sivussa tietenkin olen liikkunut, leiponut ja ihastellut kevään etenemistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Onnentoivotuksia tarvitaan! :) Asiat ovat muuton suhteen edistyneet mukavasti, eli enköhän muutaman viikon sisään kirjoittele näistä uusista tuulista tänne blogiinkin!

   Jep, writer's block on täällä päällä edelleen, mutta olen ajatellut ottaa tämän suhteen ihan rennosti ja kirjoitella vain silloin kun siltä tuntuu! Ehkä se innostus vielä joskus löytyy :) Mutta heeei jännää, siellä blogimuutoksia tulossa! Ootan innolla, että saadaan kuulla niistä lisää ja että palailet taas blogin pariin. Sun juttuja on aina niin kiva lukea, liittyivät ne sitten arjen pieniin hetkiin tai elämän suurempiin asioihin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Suositut tekstit