Kuka?

Tervetuloa Parempia polkuja - blogiin! Mukavaa, että löysit tänne. Minä olen Tiina ja asun Espoossa. Perustin tämän blogin pari vuotta sitten, kun kyllästyin väsyneeseen olooni, ja päätin alkaa kiinnittää huomiota asioihin, jotka saavat minut voimaan paremmin.

Monien vaiheiden jälkeen löysin kadoksissa olleen rakkauden liikuntaan. Innostuin tanssimisesta, joogasta ja lihaskuntotreeneistä ja aloin syödä vähän paremmin. Huomio alkoi vähitellen siirtyä oman vartalon jatkuvasta kritisoimisesta sen arvostamiseen ja kiittämiseen. Kun keho ei ollut enää vihollinen, avautui mahdollisuus tarkastella hyvinvointia paljon laajemmin kuin pelkän fyysisen ulkomuodon näkökulmasta. Blogissa jaan havaintojani matkan varrelta ja opin toivottavasti samalla jotain itsekin.

Blogin aihepiirit liikkuvat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärillä. Jutuissa käsitellään liikuntaa, ruokaa ja enenevissä määrin myös henkistä hyvinvointia. Välillä kirjoitan lajikokeiluista tai parhaista reseptilöydöistä, toisinaan taas saatan pohtia henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sangen syvällisestikin, harvoin kuitenkaan synkistellen. Tavoitteenani on säilyttää blogi aitona, positiivisena ja rehellisenä. Sellaisena, joka herättää ajatuksia myös siellä ruutujen toisella puolella.

Toivon, että saan jutuillani inspiroitua sinutkin pohtimaan omaan hyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä. Tervetuloa mukaan matkalle kohti lempeämpää, tasapainoisempaa ja rennompaa elämää :)

Jos haluat tutustua minuun ja blogiini paremmin, suosittelen kurkkaamaan ainakin nämä koostepostaukset:

Kuka täällä kirjoittaa?
Kuka, muka? (klik)

Tarinani siitä, miten fyysinen hyvinvointi avasi oven henkiselle hyvinvoinnille:

c: Satu / Askel askeleelta

Motto: “Minulla on aikaa. Minulla on tämä hetki. Tämä vuosi. Nämä vuodet. Minä päätän, miten haluan jäljellä olevan ajan käyttää.”

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...