25. kesäkuuta 2017

Kesä (alkoi jo!)

Viikko kesälomaan! Sitten viisi viikkoa omanlaisia juttuja, rentoja päiviä, lukuhetkiä ja luontoelämyksiä. Loma tuntuu tässä kohtaa melko tarpeelliselta ja aion erityisesti nauttia aikatauluttomuudesta! Lomalla ei tarvitse saavuttaa yhtään mitään, vaan voi elää päivän fiiliksen mukaan. 

Kohta lomalle lompsis :-)

Onhan noita kesälomasuunnitelmia toki ehtinyt jo kertyä jonkin verran, mutta ne ovat suurempia suuntaviivoja, joiden sisällä kaikki on ihanasti avoinna. Lomalla suuntaamme mm. kolmatta kertaa lempimaahani Islantiin. Siellä ei tarvitse kesäkelejä odotella, mutta sitäkin enemmän rauhaa, selkeyttä ja luonnonlumoa. Islanti on minulle enemmän kuin kaunis luonnonkohde. Se on tunne, joka pakahduttaa, rauhoittaa ja pysähdyttää. En osaa selittää, en täysin edes ymmärrä miksi (puuttuuhan sieltä metsätkin), mutta Islanti on minulle läheistä sielunmaisemaa. Jos haluat mukaan matkatunnelmiin, niin lisäähän viimeistään nyt Instagramissa seurantaan nimimerkki Tinttarainen :)

Täällä lähti viikko sitten talviturkki. Olihan se kylmää ;D 

Alkukesä on ollut melko epävakaa ja kolea, ja sehän johtaa hyvin helposti siihen, että aina vain odottaa sitä "oikeaa kesää" alkavaksi. Mutta niin se taitaa olla, että kesä, Suomen kesä, on ollut käynnissä jo hyvän aikaa ja toivottavasti jokainen on löytänyt edes hitusen kesäfiilistä koleudesta huolimatta.

Itselläni alkukesän kohokohtiin on lukeutunut äidin viikonloppuvierailu Tampereelle sekä ihanan rentouttava joogaviikonloppu Nuuksiossa, missä myös tämän postauksen kuvat on otettu. Sinänsä en kaipaa mitään tiettyä joogafilosofiaa elämääni, mutta olihan tuo viikonloppu aivan täydellisen ihana paketti. Paljon joogaa, ayurverdistä kävelyhierontaa (parasta <3), saunomista, luontohetkiä sekä keskusteluja rakkaan ystävän kanssa. Ei voi yhdeltä viikonlopulta pyytää juuri enempää.

 Välillä on myös todistettavasti paistanut, vaikka toisinaan tuntuukin, että koko kesäkuu on ollut pelkkää sadekuuroa ;)

Huomenta! Näkymä meidän huoneen ikkunasta joogaviikonloppuna.

Islannin reissun jälkeen lähdemme pienelle kotimaan turneelle ja käymme sekä Teemun että minun kotiseuduilla. Noidenkin reissujen aikataulut ovat vielä melko löyhät, mutta varmuudella niihin sisältyy ainakin yhdet festarit sekä mökkielämää :) Voi kun sää nyt pysyisi edes sen verran lämpimänä, että pääsisi kunnolla uimaan luonnonvesiin! Uintisesonki on muutenkin niin lyhyt, että ei haluaisi viivyttää sen alkua enää hetkeäkään. Minulle ainakin pulikointi Suomen vesistöissä lukeutuu aina kesän huippuhetkiin :)


Aivan ensimmäiseksi, ennen yhtäkään retkeä tai reissua, saan kuitenkin tänne Tampereelle yövieraaksi elämäni ykkösnaisia, lukupiirin naiset nimittän <3 Luimme tällä kertaa Tove Janssonin elämänkerran, Tee työtä ja rakasta, ja uskon, että keskustelut tulevat jälleen olemaan värikkäitä ja nauruntäyteisiä. Ei ole suurempaa onnea elämässä kuin ihmiset, joiden seurassa voi olla täysin oma itsensä. Hiljainen, puhelias, herkkä, nauravainen, surullinen, epävarma, superonnellinen - ja tulla juuri sellaisenaan kokonaisena hyväksytyksi.

Onko sulla tänä kesänä lomaa? Mitkä ovat loman odotetuimmat hetket? :) Ihanista ihaninta kesää just sulle :)

6 kommenttia :

 1. Ihanaa fiilistelyä. Parasta lomassa on kyllä aikatauluttomuus, ja kun voi tehdä mitä haluaa. Viisi viikkoa lomaa kuulostaa kyllä täydelliseltä! Islantiin haluan joku päivä myös minäkin.. :)
  Mun loma on vasta elokuun lopulla, joten todellakin nautin kesästä jo tässä ja nyt. Sateisistakin päivistä. Täällä meillä ei kyllä ole ihan kauheasti edes satanut, vaan ollaan kyllä saatu nauttia melko kuivasta kesäkuusta. Tänään itseasiassa iloitsin tästä vesisateesta joka vie toivottavasti mennessään nuo siitepölyt ettei terassit ole keltaisen siitepölyn peitossa. :)

  Mutta hei Tiinaaa, ihaninta ihanaa kesää myös sulle!! <3 Ja ai että tuo viimoinen fiilistely rakkaista ystävistä, olla sellainen niin kuin on. Niiiin parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikatauluttomuus on kyllä niin parasta ❤️ Just kuulin, että Tampere on ollut kesäkuussa Suomen sateisimpia paikkoja, joten ihan en sitä ollut vaan kuvitellut :D Mutta luonto on kyllä tykännyt! Vihertää ja kukkii niin ❤️

   Kiiitos ja ihania kesäpäiviä myös sinne! :)

   Poista
 2. Ihanaa kesäfiilistelyä <3 Selailin tänään instagramia ja vähän niinkuin päätettiin Kimmon kanssa että ens vuonna mennään Islantiin sitten kesällä. Innolla jään siis odottelemaan sun fiilistelyä reissusta ;) Tulee varmasti upeeta taas! Mä oon nauttinut kesästä kans, ja juhannus mökillä oli kruunu tän kesäkuun päälle. Mahtavaa kesää sullekin <3 Olis ihana treffailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee hyvä päätös ;) Islanti on niiiiin kaunis. Hieman jänskättää, että miten se on esim nyt viidessä vuodessa muuttunu, kun kuulemma turismin määrä on siellä räjähtäny viime vuosina ja turisteja kuuleman mukaan rahastetaan aika surutta.. Mutta kaikki on tietty suhteellista ja toivon mukaan luonto on edelleen käsittämättömän ihana oma itsensä ❤️ Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa! Olis todellakin ihana treffata!

   Poista
 3. Täällä myöskin viikko lomaan. Suunnitelmissa olla melkolailla suunnittelematta - olla vain :) Mutta kyllä puheissa on Norjan puolella käynti perheen kesken, katsotaan toteutuuko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah ihanaa, loma on siis alkanut nyt myös siellä! Nautitaan aikatauluttomuudesta ja vapaudesta ❤️ Norjan reissu ei kuulosta yhtään hullummalta! Ihanaa kesää :)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...