5. toukokuuta 2017

Keväällä

Perjantai! Ja pitkästä aikaa täällä taas blogipäivä :)

Ollaan oltu tämä viikko talvilomalla, joka starttasi Lontoon reissulla ja jatkui sitten rauhallisemmissa mökkitunnelmissa. Lontoon matkan ostimme siskoni kanssa äidille 60-vuotislahjaksi, ja olikin erityisen ihanaa viettää aikaa perheen naisten kesken. Reissun huippuhetkiin lukeutui mm. Mamma Mia - musikaali! Varsinainen hyvänmielen musikaali, joka saa hyräilemään tuttujen biisien mukana :) Olen käynyt katsomassa Mamma Mian myös New Yorkin Broadwayllä, ja molemmat kerrat ovat kyllä tuoneet hymyn huulille ja jääneet muistoihin elämään.

Koska asun edelleen melko kaukana muusta perheestäni, on tällainen perheaika kyllä muutenkin erittäin arvokasta! Miten hyvältä tuntuukaan viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka hyväksyvät toisensa läpikotaisin juuri sellaisenaan ja joiden kanssa voi nauraa tikahtuakseen tai olla pitkiäkin aikoja hiljaa ilman vaivaantunutta tunnelmaa.

Tykästyin Lontooseen ja jäi polte palata sinne vielä uudelleen erityisesti kiertelemään muutamia museoita (ainakin National Gallery ja Tate Modern) sekä katsomaan lisää musikaaleja! Ehkä pitkä viikonloppu Lontoossa taas ensi keväänä? ;)

Auringonlasku eilen <3

Lontoon ihmisvilinän jälkeen oli ihana pakata rennot mökkivaateet laukkuun ja suunnata mökille höperöitymään muutamaksi päiväksi! Tämä reissu on sikäli erityinen, että otimme tällä kertaa mukaan myös meidän Sveppu-kissan :D Ihan rennosti se on täällä ottanut - nukkuu päivät parvella ja iltaisin tarkkailee järven lintuja ikkunasta.

Teimme eilen pienen päiväretken Helvetinjärven kansallispuistoon ja kävimme juomassa ulkokahvit Helvetinkolulla. Mietitittiin, että olisi mukava tänä kesänä käydä myös telttailemassa yö tai pari metsän siimeksessä. Muut varusteet kesäretkeilyyn meiltä jo löytyykin, mutta pitäisi ehkä vielä ostaa pieni matkatrangia, jolla keitellä ruuat ja aamukahvit! Kesälomareissu on jo varattu - suuntana jälleen Islanti! - joten telttailua ainakin siellä tiedossa:)


Lomalla on ollut taas aikaa järjestellä ajatuksia ja reflektoida hieman menneitä, pohtia missä mennään ja mikä tekee onnelliseksi nyt ja jatkossa. Kaikki pohdinnat eivät tällä hetkellä ole pumpulisen kevyitä, vaan mukana on myös joitakin kivuliaampia kysymyksiä, joita ehkä on jo pitempään lykätty. Joskus nekin on kuitenkin kohdattava ja käsiteltävä tunteet, joita ei osaisi käsitellä.

Ehkä tunnen olevani jonkinlaisessa murroskohdassa, hieman kuten tunsin olevani silloin, kun tämän blogin aloitin - nyt kuitenkin melko erilaisella tavalla. Ehkä tämä blogikin saisi taas uutta pontta - ei niinkään paikkana, jossa käsittelisin elämän kipuja, vaan voimapaikkana, joka voisi auttaa taas havainnoimaan kaikkia niitä hyviä ja voimaannuttavia asioita, joita elämä tarjoaa runsain määrin, kunhan vain katsoo ja tuntee tarkemmin.

Auringonlaskun jälkeen järvi oli tyyni.

Mielessä on aika paljonkin juttuja, joista voisin kirjoitella, mutta katsotaan nyt mihin aika ja into riittää, kun arki alkaa taas rullaamaan :) Until then - toivotan teille kaikille ihania kevätpäiviä ja paljon hyviä hetkiä! Minä lähden tekemään lyhyen ulkotreenin treenaakotona.com:in parissa ennen illan Leijona-matsia! Olen ehkä vihdoin löytänyt hieman motivaatiota treenailla myös kotona ja sekös ilahduttaa :) Ei mene ollenkaan aikaa siirtymisiin ja heti treenin jälkeen on kotona! Harkinnassa on jopa koko salijäsenyyden päättäminen kesän jälkeen, mutta katsotaan nyt maltilla.. ;) 


Mikä teillä on ollut tässä keväässä parasta? Mitä aiotte puuhastella viikonloppuna? :)

4 kommenttia :

 1. Aurinko, silloin ku sattunut näkymään :) Muuten jotenkin ihan talvifiilis vieläkin :D

  VastaaPoista
 2. Voi Tiina. <3 Upea postaus jälleen kerran. Lontoon reissu kuulostaa upealle ja mökkeily myös!! Hurjasti tsemppiä myös ajatusten läpikäymiseen. Välillä on tärkeää pysähtyä niiden kivuliaidenkin asioiden äärellä, etenkin silloin kun on aikaa ajatuksille ja tunteiden läpikäymiselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Kiva kun jätit kommentin! On ollut kyllä kaikkinensa tosi hieno loma - upeine kokemuksineen ja samalla myös monine ajatuksineen. Toisaalta olisi helpompaa mennä koko ajan niin vauhdikkaasti, että ei ehtisi ajatella liikoja, mutta toisinaan täytyy myös hidastaa ja tehdä tilaa monenlaisille tunteille.. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...