6. heinäkuuta 2016

Kesä Tampereella

Olemme asuneet Tampereella nyt noin 1,5 kuukautta ja hetkittäisestä muuttoväsymyksestä huolimatta olo on ollut tyyni ja onnellinen. Hetkeäkään en ole katunut muuttoa, vaan se on tuntunut täysin oikealta päätökseltä jokaisessa solussa ja sielun sopukassa. Sellainen selittämätön tunne, että on tullut kotiin. On ollut mukavaa rikkoa rutiineita ja opetella tuntemaan uusia paikkoja ja reittejä. Kesällä on niin valoisaa, että energian määrä tuntuu normaalia isommalta ja jaksaa touhuilla myös työpäivän jälkeen. Tuntuu, että olisi ollut jo monta viikkoa lomalla, vaikka ihan normaaleja työpäiviä olen tehnyt :) 

On ollut vaikeuksia motivoitua tänne blogin pariin, kun on niin paljon koettavaa, mutta nyt ajattelin jakaa hieman kesäkuulumisia kuvien muodossa! Nautitaan kesästä! :)

 Perjantaina oli ihanan lämmin ilma ja kiipesimme siskoni kanssa Pyynikin näkötorniin ihailemaan maisemia ja maistamaan niitä kuuluisia munkkeja ;) 


Viime kesä oli niin hyinen, että en tainnut uida kuin kerran loppukesästä. Tänä kesänä olen uinut jo monta kertaa ja nauttinut siitä ihan tosi paljon. Vesi on ehkä mun elementti :-)

Olen kaivannut joogamatolle ja koittanut alkaa taas joogailla hieman. Ostin pitkästä aikaa Yogaian jäsenyyden ja toivon, että kesälomalla joogaamisesta tulisi taas jonkinlainen rutiini... Siitä tulee vaan niin hyvä olo niin kehoon kuin mieleenkin :) Tässä joogataan Svepun kanssa. 


Olen käynyt saunajoogassa tällaisissa maisemissa! Ihanan rentouttavaa venytellä saunan miedossa lämmössä ja lepuuttaa silmiä järvenselässä <3 

Juhannuksena mökkeilemässä isolla porukalla. Tässä kesäyön hämärin hetki. Tyyntä ja hiljaista. 

 Olen nauttinut täysin siemauksin Tampereen järvimaisemista. Toivon, että en tule koskaan ottamaan näitä näkymiä itsestäänselvyytenä, vaan tunnen niistä lapsenomaista iloa, intoa ja onnea jatkossakin! Tampere järvineen ja mäkineen on oikeasti todella kaunis (kesä-)kaupunki.


Olen nauttinut myös siitä, että työmatka on nyt lyhyempi ja pystyn menemään pyörällä toisinaan töihin. Pyörällä ollaan tehty myös pari kätköilyretkeä. 


Olen tutustunut lähimaastoihin kävellen ja mm. ihaillut tupasvilloja, joiden tuoksu ja ulkonäkö kuljettavat ajatukset lapsuuden mökkimaisemiin.

 Olen käynyt suppailemassa tuulisella järvellä...

... ja rantautunut siskon kanssa pikkuruisen saaren suojaiselle puolelle juomaan siideriä :D

Olen toteuttanut pitkäaikaisen haaveeni ja käynyt melonnan alkeiskurssin! En ollut koskaan aiemmin käynyt kajakissa, mutta nyt olen ja saatoin tykästyä aika paljon. Ihana tapa olla kosketuksissa veden ja luonnon kanssa :)

Tällaisia palasia kesätunnelmista siis täällä! Miten teidän kesässä on ollut parasta tähän asti? Oletteko käyneet vesillä tai kokeilleet jotain uutta kivaa juttua? Oletteko lukeneet hyviä kirjoja? Olis kiva kuulla kuulumisia sieltäkin :)

Ps. Näitä ja paljon muitakin tunnelmia löytyy lisää Instagramista nimimerkin Tinttarainen takaa :)

6 kommenttia :

 1. Vitsit! Tästä kyllä kaikkineensa aistii, kuinka hyvää tämä muutos on tehnyt <3 Ihanaa että uskalsitte lähteä "tuntemattomaan" ja teille siihen mahdollisuus suotiin! Kesällä toki fiilis on yleisestikin positiivisen puolella johtuen valosta ja lämmöstä, mutta uskon että sulla onni kantaa myös talvella siellä Tampereella. Kaikesta huokuu oikea päätös! :) Ihania kesäjuttuja, kerrassaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ❤ Tämä muutos on kyllä tuonut hyvä energiaa ja tuntunut oikealta juuri nyt. Todellakin kiitollinen olo, että töidenkin puolesta siirtymimen kävi kohtulliisen helposti... Kesällä totta kai paikka kuin paikka näyttää parhaat puolensa, mutta uskon ja toivon, että olo jatkuisi seesteisenä syksylläkin! :) Aurinkoisia päiviä sinne ja halaus ❤

   Poista
 2. Ihania kesätunnelmia!!♡ Voin kuvitella, että on tuntunut ihan lomalta! Ihanaa tollainen,kun pääsee tutkimaan uuden paikan tarjoamia mahdollisuuksia! :) Ja todellakin välittyy tekstistä ja kuvista se, että tuli tehtyä muuton suhteen oikea päätös! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkki❤! Kyllähän tää on tosiaan kaikkinensa tuntunut aika erilaiselta kesältä, kun niin paljon on ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa. Välillä pitää oikein pysähtyä miettimään, että noinko me nyt oikeasti vain pakattiin kimpsut ja muutettiin tänne :) Elämästä ei koskaan tiedä eteenpäin, mutta tärkeää, että olo on hyvä ainakin just nyt. Ihania kesäpäiviä sinne saaristoonkin! <3

   Poista
 3. Aivan ihana oli lukea sun kesäkuulumisia ja tunnelmia Tampereelta! Odotan jo kovin, että pääsen kokemaan Tampereen kesää. :) Tuohon tunteesesi "on tullut kotiin" on kyllä helppo samaistua - joskus se vain kaikki tuntuu niin oikeelta. Oon onnellinen sun/teidän puolesta! }3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Satu, kiitos että elät mukana ja niin huippua, kun olette tulossa tänne ❤ Todellista luksusta minulle saada ystäviä kylään! Ihanaa, että myös siellä on löytynyt se kotitunne ❤ Nautitaan kesästä ja nähdäön pian! :)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...