20. huhtikuuta 2016

Onni on tässä! Juoksuaskeleet-Satun ajatuksia onnellisuudesta

Tässä blogissa on saattanut käydä joskus niin, että olen intoa puhkuen aloittanut jonkun kivan juttusarjan, mutta sarjaan on lopulta ilmestynyt sitten vain se yksi ja ainoa juttu :D Onni on tässä - juttuja haluan kuitenkin ehdottomasti jatkaa, sillä näiden lukeminen saa ainakin itseni - ja uskon, että monet teistäkin - niin hyvälle mielelle :)

Juttusarjan toiseen osaan pyysin ihanaa Satua, johon tutustun alunperin bloggaamisen kautta. Satu kuuluu Sporttaillaan-Hannan ja Candy on the Run-Karkin ohella ihmisiin, joista on tullut nettituttavuuden kautta oikean elämän ystäviä. Ei siis mitään aivan turhaa touhua tämäkään! ;) <3 Pidämme melko tiiviisti yhteyttä Whatsapp-ryhmämme kautta, jaamme elämän iloja ja suruja, ja tapaammekin aina silloin tällöin.


Satu pitää nykyään Juoksuaskeleet - blogia, jossa juostaan, nautitaan luonnosta ja ihastellaan elämän pieniä, suuria hetkiä. Satun blogia lukiessa tulee aina jotenkin levollinen olo. Vaikka en itse enää juuri juoksekaan, niin saan usein Satun jutuista inspiraatiota lähteä liikkeelle ja erityisesti luonnon keskelle!  Kannattaa ehdottomasti tutustua tämän upean voimanaisen blogiin! :) 

Mutta nyt pitemmittä puheitta....

...Satun onni on tässä <3

Rakkain arkirutiinini on... aloittaa aamu kiireettömästi. Syön rauhassa aamupalaa ja juon pari kuppia kahvia. Usein ihastelen ikkunasta kaunista aamun maisemaa ja luen netistä pari pätkää kristillistä päivän sanaa. Kiire on ihmisen pahin vihollinen, ja siksi haluan aloittaa aamun hyvin rauhallisesti. Tingin mieluummin yöunista kuin lähden kiireellä liikkeelle. 

Hyvä ruoka ja rauhalliset aamut tekevät Satun onnelliseksi :)

Kaunista minussa on... hymyni, joka huokuu positiivista elämänasennettani. 

Paras hetki tällä viikolla oli... juoksulenkki auringonpaisteessa, kuivat tiet, kauniit maisemat ja vastaantulevien lenkkeilijöiden hymyt ja tervehdykset. Hihih, harvoin lenkkeilijät moikkailee toisilleen, mutta kevätaurinko taitaa saada ihmisiin ihanaa hyväntuulisuutta! 

Luonto ja ulkoilu tekevät Satun onnelliseksi <3

Tärkein aisti minulle on... näkö, jolla voin katsoa tätä kaunista luontoa. Maailma on niin kaunis. Olisi sääli, jos ei saisi nähdä luonnon kauneutta, maisemia ja taivaan värikirjoa.

Viimeksi minut sai nauramaan sydämeni kyllyydestä... babyshowereissa pelaamamme alias-peli, jossa selitimme vauva-aiheisia sanoja, mm. moron heijaste..

Satun hymy tarttuu ja tekee ihmiset ympärillä onnellisiksi :) Kuvassa myös Karkin ihana Isla-tyttö.

Huomioin kumppaniani... pienillä asioilla päivittäin. Tykkään valmistaa toiselle aamiaisen valmiiksi taikka laittaa iltaruokaa töistä tullessa. Pyrin pitämään myös kodin siistinä. (Meistähän minä olen se, joka jättää niitä sukkia lattioille lojumaan...) 

Hemmottelen itseäni... pitkillä juoksulenkeillä, hyvällä ja monipuolisella ruualla ja saunomisella. Liian harvoin millään kauneushoidoilla. 

Oma koti ja hetket rakkaan kainalossa tekevät Satun onnelliseksi <3

Sanoisin 15-vuotiaalle itselleni, että... Pidä huolta itsestäsi, sillä se on kaikkein arvokkainta mikä sinulla on. Omaa arvoa ei pysty lisäämään tekemällä ja suorittamalla, vaan olet arvokas juuri omana itsenäsi. Älä anna toisten mielipiteiden vaikuttaa valintoihisi vaan kuuntele sydäntäsi. Luota Luojaasi, kaikessa.

Onni on... tässä hetkessä, ei eilisessä eikä huomisessa. Joka päivästä löytyy onnen hetkiä, kunhan vain malttaa pysähtyä kuuntelemaan ja katselemaan.

Elämän pienet kauniit asiat tekevät Satun onnelliseksi <3


Herättikö joku kohta erityisesti ajatuksia? :) Mikä teidät on tehnyt tänään onnellisiksi? Olisi ihana kuulla:)

Ps. Olis ihana saada juuri SINUT mukaan tähän juttusarjaan, olet sitten bloggaaja tai et! :) Ota yhteyttä parempiapolkuja@gmail.com ;)

4 kommenttia :

 1. Iiiihanaaa, tämä juttusarja on ihan paras :) Tulee niiiin hyvälle mielelle. Onni on tässä ja nyt - todellakin! Tämä Satunkin teksti muistuttaa hyvin siitä, että onnea ei kannata metsästää liian kaukaa, vaan löytää se läheltä, niistä omista palikoista, jotka jokaisella on käsissä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin! Näiden onniajatusten lukemisesta tulee vain niin hyvälle mielelle <3 Ja jep, Satulla on hieno taito nauttia ja arvostaa elämän pieniä, suuria helmihetkiä <3 <3

   Poista
 2. Ihana Tiina. On ollut todellinen onni tutustua sinuun!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä <3 Samat sanat --- ja kiitos vielä kun ilahdutit meitä ajatuksillasi! :)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...