1. maaliskuuta 2016

Onni on tässä! Sporttaillaan-Hannan ajatuksia onnellisuudesta

Olen sitä mieltä, että tässä maailmassa ei koskaan voi olla liikaa onnellisuutta ja hyvää oloa. Vaikka maailma on toisinaan aika hullu ja elämä murjoo, on meillä jokaisella onneksi monta tapaa levittää hyvää oloa ympärillemme. 

Tämä blogi on minulle yksi sellainen kanava. Pieni blogihan tämä on, mutta usein kuitenkin mietin, että jos yksikin ihminen ilahtuu tai inspiroituu täällä käydessään, on blogi ollut kaiken sen vaivan arvoinen. Ja koska maailmaan todellakin mahtuu aina ripaus lisää hyvää mieltä, halusin aloittaa täällä blogissa Onni on tässä - juttusarjan, jossa ihailemani ihmiset kertovat omin sanoin asioista, joita rakastavat ja jotka tekevät onnelliseksi.

Hannan ja Karkin kanssa kävelyllä tänään:)

Ensimmäiseksi vuoron saa mahtava ystäväni, 28-vuotias, IT-alalla työskentelevä Hanna, joka pitää energistä, liikunnallista ja luonnonläheistä Sporttaillaan - blogia. Olen todella onnekas saadessani kutsua Hannaa ystäväkseni, sillä Hanna on yksi aidoimmista ihmisistä, joita tiedän. Hannasta välittyy aito rakkaus luontoon ja liikkumisen, ja hän on todella hyväsydäminen ihminen. Hanna on inspiroinut minua liikunnan pariin ja olemme viettäneet lukemattomia hauskoja hetkiä treenien parissa - niin kuntosalilla, suunnistuspolulla kuin ryhmäliikunnassakin. 

Pyysin Hannaa jatkamaan seuraavia lauseita ja lisäksi valitsemaan muutaman kuvan hänelle erityisen onnellisista hetkistä. Tässä siis Hannan ajatuksia ja kuvia onnellisuudesta!

Hannan onni on tässä <3

Rakkain arkirutiinini on... arkiaamuisin herätyskellon soidessa laittaa torkku päälle ja kääntyä toiselle puolelle sänkyä, jossa mieheni on jo kainalo avoinna ottamaan minut syleilyyn. Käperryn kainaloon onnellisena ja olen eri mieltä kaikkien niiden kanssa, joiden mielestä herätyskellon torkuttaminen on typerää puuhaa!

Kaunista minussa on... hymyni. Kun hymy tulee luonnostaan, on se yleensä parasta ihmisessä kuin ihmisessä. Itse olen tunne-eläjä, ja myöskin hymy on aina aito ja viestii oikeasti onnellisuudesta. 

Luonto ja liikkuminen tekevät Hannan onnelliseksi <3

Paras hetki tällä viikolla oli... kun menin sisällä vietetyn työpäivän jälkeen hiihtämään. Raitis ilma, kaunis ilta-aurinko ja auringonlasku sekä hyvin luistavat sukset saivat hymyn korville. Ei voisi paremmin aloittaa viikkoa ja nollata päätä maanantaityöpäivän jälkeen! Kaikkein parasta oli kuitenkin saapua kotiin, jossa odotti valmiiksi tehty ruoka!

Tärkein aisti minulle on... näkö, jos on pakko valita vain yksi. Minusta on mahtavaa nähdä kaikkia arjen pieniä asioita, luonnon suuria ihmeitä sekä ihmisten ilmeitä.

Huomioin kumppaniani... arjen pienillä, hyvillä teoilla sekä tietysti sanoin ja elein. Olen hyvin tunne-ihminen, joten yleensä kumppaninikin saa oman osansa minun arjen keskellä. Tykkään myös järjestää pieniä yllätyksiä arkeen ja parasta on vaikka tuoda kaupasta jokin pieni juttu toiselle. Näin kerron myös, että kumppani on mielessä lähes kaikissa päivän hetkissä.

Rakkaus tekee Hannan onnelliseksi <3

Hemmottelen itseäni... hyvillä yöunilla, pitkällä polkujuoksulenkillä sekä saunalla. En voisi kuvitella kotiani ilman saunaa, joten se on todellista arjen luksusta! Lihakset rentoutuvat, mieli kirkastuu ja on ihana olla lämmön syleilyssä ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä, kuten kännyköitä tai telkkaria. 

Sanoisin 15-vuotiaalle itselleni, että... kannattaa elää täysillä murehtimatta turhia. Ei kannata stressata ulkonäköpaineista, sillä se on hukkaan heitettyä aikaa. Muista myös aina olla täysin oma itsesi, eikä mitään epämiellyttävää tarvitse tehdä ketään muuta miellyttääkseen.

Vanhana aion... olla virkeä ja hyväkuntoinen mummu! Käyn suunnistamassa, hoidan kotia ja toivottavasti myös pihaa ja nautin edelleen hyvästä ruuasta ja kokkaamisesta perheelleni ja ystävilleni!

Ystävät ja kesä tekevät Hannan onnelliseksi <3

Onni on... pienien hyvien hetkien näkemistä ja sisäistämistä sekä mahdollisesti myös niiden jakamista muiden ihmisten kanssa. Onni on sitä, että osaa esimerkiksi nauttia maukkaasta aamukahvista ja nähdä asiat positiiviselta kantilta. Onni on myös tunteella elämistä, johon kuuluu monenlaisten tunteiden kokemista. Myrskyn jälkeen on aina poutasää! ;)


Toivottavasti teille tuli tästä jutusta yhtä hyvä mieli kuin minullekin. Käykää ihmeessä tutustumassa myös Hannan blogiin, ellette jo seuraile :)

Mikä teidät tekee juuri nyt onnelliseksi? :) Mitä tykkäätte tällaisesta juttuideasta? Kenen Onni on tässä - jutun haluaisitte lukea vai olisiko siellä jopa kiinnostuneita osallistumaan tuleviin juttuihin!? Jooo! :) Saa osallistua, vaikkei olisi edes omaa blogia. Laitetaan hyvä mieli kiertämään :) Laittakaa viestiä ja voikaa hyvin! <3

19 kommenttia :

 1. Täällä ilmoittautuu yksi, joka saa hyvää mieltä blogistasi. Tämä juttuidea on tosi kiinnostava ja ilahduttava, jään innolla odottamaan jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla - Sekä fiiliksesi blogista että juttuidesta! <3 Tää inspiroi jatkamaan :)

   Poista
 2. Oi ihana!! Tästä tuli todellakin hyvä mieli, ja Hannan kauniit ajatukset sai melkein kyyneleet silmiin. Osui ja upposi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oho, vanhoilla tunnareilla olin näköjään liikkeellä :) Mutta minä se täällä herkistelin!

   Poista
  2. Hih en edes hoksannut, että vanhalla tunnuksella kirjoitat. Tunnistin <3 Ihana kuulla, että tykkäsit! Enkä kyllä ihmettele, koska itsekin herkistyin näitä Hannan juttuja lukiessani :) Saatatpa päästä joskus kertomaan sinäkin, jos vaan haluat ;) <3

   Poista
 3. Ihana idea tämä juttusarja! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana idea! Samaa tulin sanomaan, että blogisi on sellainen päivän piristys että oksat pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)) Ja voi miten ihanasti sanottu - kaunis kiitos Sini <3!

   Poista
 5. Tiina <3 Kirjoitit niin kauniisti, että herkistyin.. tästä tuli hieno postaus! :) Olet ihana ystävä, onneksi ollaan tavattu!! <3

  Ja tämä juttusarja on ihan huikea!! Vastaile itsekin joku kerta näihin kyssäreihin?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä jutusta kyllä suurin kiitos sulle! Pääasiassahan tässä on sun sanoja ja kuvia :) Mä olen fiiliksissä tästä, kiitos kun lähdit mukaan <3 Pitääpä katsoa josko itsekin joku kerta vielä vastailisin! :)

   Huomiseen! <3

   Poista
 6. Tosi kiva teksti, hymyilin koko ajan kun luin! <3 Ja myös ihana juttusarja-idea! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Enkä ihmettele yhtään, minäkin tulin ihan tosi hyvälle mielelle, kun näitä Hannan vastauksia luin :) Seuraavia osia suunnittelemaan siis ;) <3

   Poista
 7. Hyvä idea tämä juttusarja! Iso peukku sille :) onnellisuus ja positiivisuus on aina kannatettava asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, huippua kuulla! Oon kanssasi ihan samaa mieltä positiivisuudesta. Hyvää mieltä ei ole tässä maailmassa koskaan liikaa! :)

   Poista
 8. Ihana idea ja ihania ajatuksia Hannalla :) Kyllä tällaisesta tulee ehdottomasti hyvä mieli! Piristävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Nää Hannan vastaukset oli kyllä ihania :) Lisää on tulossa lähiaikoina :)

   Poista
 9. Todella kiva idea! Aina täytyy etsiä elämästä ja arjesta positiivisia ja kauniita asioita esille. =) Tästä postauksesta välittyi positiivinen sekä kiitollinen asenne elämään. Onnen kultahippuja. Tykkäsin - näitä lisää! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ilahdutti! Oon ihan samaa mieltä kanssasi siitä, että arjen pienet suuret jutut ansaitsevat tulla huomioiduiksi :) Lisää juttuja on jo suunnitteilla! Odotan itsekin innolla pääseväni lukemaan ihmisten ajatuksia onnesta :)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...