12. helmikuuta 2015

Parempia polkuja (ja lempeämpi elämäntapa) uudessa Oloblogit - lehdessä!

Tänään on ollut jännittävä päivä, sillä kauppoihin on ilmestynyt uusi Oloblogit - lehti, joka esittelee 32 muotiin, kauneuteen, liikuntaan ja hyvään oloon liittyvää blogia. Lehden alkuosa on muoti- ja kauneuspainotteinen, mutta loppua kohti tulee vastaan myös liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä mielenkiintoisia juttuja!

Olen niin kovin onnellinen siitä, että Parempia polkuja - blogi pääsi mukaan hyvän olon osioon! Sain kirjoittaa itseni ja blogini näköisen jutun, jonka lehtialan ammattilaiset taittoivat ihan todella ihanan näköiseksi kuvineen kaikkineen :) Kun minua pyydettiin mukaan lehden tekemiseen, oli minulle heti selvää, että haluan kirjoittaa sellaisesta asiasta, joka on minulle merkityksellinen ja johon aidosti uskon.


Olen kulkenut pitkän matkan ikuisuuslaihduttajasta kohti lempeämpää ja rennompaa elämäntapaa, joten tuntui lopulta aika luonnolliselta kirjoittaa niistä havainnoista ja oivalluksista, joita olen tehnyt elämänmuutokseni varrella. Elämä voi käydä aika kuluttavaksi, jos yrittää jatkuvasti olla laihempi, kauniimpi, timmimpi ja parempi kaikessa. Täällä blogissani olen halunnut tuoda parhaani mukaan esiin ajatuksia armollisuudesta; siitä, että ihminen voi olla onnellinen ja voida hyvin myös fyysisesti, vaikkei noudattaisikaan täydellistä ruokavaliota tai liikuntaohjelmaa. Pienillä asioilla on suuri merkitys ja hyvinvointi on paljon muuta(kin) kuin superfood-smoothie ja teräksinen sixpack.
Täällä blogissa tulen jatkossakin kirjoittelemaan monipuolisesti niistä asioista, joista oma hyvinvointini koostuu. Liikunnasta, ruuasta, unelmista ja vähän matkustelustakin. Välillä ehkä vähän onnellisuudesta ja self help - hömpötyksistä (soriii :D). Eteenpäin mennään innolla, joskus ehkä vähän metsäänkin, mutta aina koko sydämellä, silmät ja mieli avoinna :-)

Käykäähän siis hakemassa lehti viikonloppulukemisiksi ja tulkaa kertomaan mitä tykkäsitte! <3

Ps. Jotkut teistä ehkä muistavat, että loppuvuodesta haaveilin siitä, että saisin joskus vielä kirjoittaa lehteen (klik!). Tässä yksi esimerkki siitä, että omiin unelmiin kannattaa uskoa, niihin hulluimpiinkin! Rohkeasti siis vain niitä omia unelmia kohti, ihan jokainen! :)  

Yksi niistä pienistä haaveista: avustamaton leuanveto vielä joskus. Vielä ollaan aika kaukana, mutta pikkuhiljaa edeten... :D

Nyt pitkästä aikaa hatha-joogaan rauhoittumaan ja avaamaan paikkoja hektisen viikon päätteeksi. Huomennahan se on jo perjantai, ihanaa! <3

28 kommenttia :

 1. Vau, tosi hieno juttu!!! Pitää ehottomasti hankkia toi lehti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa päästä mukaan! Toivottavasti tykkäät! :)

   Poista
 2. Vau onnea Tiina! Mieletön juttu. :) Täytyy käydä kotiuttamassa lehti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Elämä on ihanan arvaamatonta välillä :) Kivoja lukuhetkiä!

   Poista
 3. Jeee!! Mahtava juttu Tiina!! Haleja Floridasta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkkiseni ja terkkuja sinne Floridan lämpöön!! <3

   Poista
 4. Hieno homma Tiina! Sinä ja blogisi olette kyllä paikkanne ansainneet tuossa lehdessä! Ja onnellisuus- ja self help -"hömpötykset" eivät haittaa yhtään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suvi! Ihanasti sanottu <3 Ja hih, onnellisuus- ja self help - höpinöitä varmasti luvassa jatkossakin ;D

   Poista
 5. Jei, vähänkö hienoa! :) Täytyy ehdottomasti hankkia lehti luettavaksi. Ja meillä on muuten sama unelma/tavoite, eli edes sen yhden leuan vetäminen - sie tosin olet jo huomattavasti pidemmällä, mutta perässä tullaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee käyhän nappaamassa! Se oli se juttu mistä pari päivää sitten vihjasin :P Hih, leukaunelma elää siis edelleen! Mä olen tuossa kuvassa siis hypännyt tuonne tangon päälle ja teen negatiivista liikettä. En saa itseäni ilman kuminauhaa ylös senttiäkään ;D Mutta harjoittelu on kivaa silti!

   Poista
  2. Ah, ajattelin jo että oot vetänyt itsesi alhaalta tuohon ja on muka vielä pitkä matka ;) Oma ruhokaan ei hievahda mihinkään ilman apuvälineitä, mutta oon koukuttunut sellaiseen laitteeseen jolla voi keventää ko. liikettä. Tällä hetkellä menee 2 x 10 toistoa 40 kilon kevennyksillä, eli jos painaisin vähän päälle 30kg niin jaksaisin vetää leukaa :D

   Poista
  3. Heh, tuo kuva saattaa hippusen hämätä! Jos mä tuohon asti pääsisin omin voimin, niin kutsuisin todellakin itseäni leuanvetäjäksi :D Mä kans harjoittelen kuminauhassa tai sellaisessa kevennyslaitteessa. Hyvinhän sullakin menee! Kokeile ens kerralla tehä eka sarja 35 kgllä ja sit kaks seukkia neljälkympillä :)

   Poista
 6. Mahtavaa että sun blogis on päässyt mukaan! Vaikuttaa muutenkin tosi mielenkiintoiselta lehdeltä, pitääkin käydä hankkimassa se viikonloppulukemiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ihanaa päästä kirjoittamaan täysin omanlainen juttu lehteen! Olen tosi kiitollinen ja iloinen siitä mahdollisuudesta :) Käyhän nappaamassa lehti, siinä on monenmoista mielenkiintoista luettavaa!

   Poista
 7. Kirjoitit ihanan, inspiroivat jutun upouuteen Oloblogit-lehteen! Oli mukava tutustua sinuun ja blogiisi juttusi kautta. Minäkin olin mukana neitytlehden teossa. Huikea tunne nähdä valmis lehti nyt kaupan hyllyillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija ja samat sanat sinulle! :) Oli kyllä tosi suuri onni ja etuoikeus päästä mukaan näin kivaan juttuun. Mä en ole vielä käynyt kaupassa lehden julkaisun jälkeen, mutta varmasti tulee lehtihyllyjä vilkuiltua seuraavalla reissulla :-)

   Poista
 8. Päätin joku aika sitten etten osta lehtiä, mutta nyt oli ihan pakko! Ihana juttu ja huikeeta, että pääsit moiseen mukaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Satu, kiitos kun rikoit lupauksen tämän kerran :-) Oli kyllä tämän vuoden alun ehdottomia kohokohtia päästä lehteen mukaan, vaikka onhan sitä kieltämättä nyt jännitettykin :P Kivaa viikonloppua!

   Poista
 9. Upean ja inspiroivan jutun olit kirjoittanut <3
  Todella kiva, että löysin blogisi tämän lehden kautta! Oli ihan mieletön tunne olla mukana tekemässä tätä
  ensimmäistä lehteä!

  kivaa ystävänpäivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi <3 Juttua kirjoittaessani toivoin todella kovasti, että se koskettaisi jotakuta aidosti, joten todella ihana kuulla, että tykkäsit! Oli todellakin mielettömän hienoa olla mukana tekemässä lehteä! Hyvää ystävänpäivää myös sinulle <3

   Poista
 10. Aivan upeeta!! Varmasti mieletön fiilis nähdä omaa tekstiä ja kuvia lehden sivuilla! Niin ne unelmat vain toteutuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään näin lehden kun jonotin kaupan kassalla ja oli kieltämättä jännä fiilis :D Ihanaa oli saada tehdä lehteen aivan omannäköinen juttu - siitä suuri kiitos menee lehden tekijöille, jotka antoivat bloggaajille vapaat kädet. Se on huippua, että unelmat käyvät joskus toteen :) Semmoinen antaa puhtia ja uskoa niihin tuleviinkin <3

   Poista
 11. Ostin lehden tänään. Minusta oli kiva, että lehdessä oli niin monen ikäisiä. Tykkäsin lehdestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! :) Mun mielestä on myös ihan loistojuttu, että lehdessä on edustettuna eri-ikäisiä ja -tyylisiä bloggaajia! Blogiskene on aivan mahtavan laaja ja rikas :)

   Poista
 12. Hei,
  Kiva että Oloblogit -lehden kautta löytää uusia inspiroivia blogituttavuuksia. Ihanan myönteinen blogi sinulla täällä ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos ja samoin! <3 Kiva kun tulit vierailulle :)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...