2. tammikuuta 2015

Parempia polkuja - blogi viettää 2-v synttäreitä :)

Uskomatonta, mutta mitä ilmeisimmin totta: kirjoitin ensimmäinen postaukseni tänne 5.1.2013 eli melkein tasan kaksi vuotta sitten. Ensialkuun kirjoittelin aika paljon juoksujuttuja, sillä päätin alkaa treenata "rapakunnosta puolimaratonille". Ensimmäisen bloggausvuoden ajan elin suurta juoksuhuumaa ylä- ja alamäkineen, mutta samalla opettelin myös vaivihkaa uudenlaisia elämäntapoja. 

Blogin sisältö eli ja laajeni samalla, kun aloin itsekin kiinnostua ihmisen hyvinvoinnista entistä kokonaisvaltaisemmin. Luin hetki sitten blogini ensimmäisen postauksen, ja vaikka olin tuolloin vielä autuaan tietämätön mihin (juoksu)polkuni minut veisi, onnistuin jo tuolloin määrittelemään blogini tulevan sisällön yllättävän tarkasti, vai mitä sanotte? :) 


"Olen luonteeltani On-Off-ihminen, heittäydyn asioihin Kaikki tai ei mitään - periaatteella. Tämä asenne on johtanut moniin unohtumattomiin ja onnellisiin hetkiin, mutta samalla aiheuttanut aikamoista jojoilua ruuan, liikunnan ja painon suhteen. Olen ollut "laihiksella" varmaan 150 kertaa, välillä ihan onnistuneestikin, mutta aina lopulta olen kääntänyt nappulat Off-asentoon ja palannut vanhoihin tottumuksiin. 
Tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole laihdutusblogi, vaan aion keskittyä nimenomaan hyvän fiiliksen löytämiseen liikunnan ja hyvän ruuan avulla! Jaan täällä treenikokemuksia ja ruokavinkkejä, ja toivottavasti samalla saan tsempattua teitä muitakin tavoittelemaan unelmianne ja voittamaan itsenne!"

Olen edelleen luonteeltani suuri innostuja, mutta On-Off nappuloiden ääriasentojen väliin on tässä kahden vuoden aikana kehittynyt jonkinlainen liukukytkin. Minun ei tarvitse enää suorittaa aivan kaikkea (laihdutusta, liikuntaa, ruokavaliota, elämää) täysillä ja täydellisesti voidakseni hyvin. Blogini perimmäinen filosofia piilee juuri tässä. Haluan välittää sinne ruutujen toisellekin puolelle ajatusta tasapainoisesta ja lempeämmästä tavasta elää.

Lempeämpi elämäntapa ei tarkoita minulle sitä, etteikö voisi tavoitella tai ylläpitää ihannepainoa ja liikkua monipuolisesti, taivoitteellisestikin ehkä. Se tarkoittaa minulle pikemminkin sitä, että ei ole tarpeettoman ankara ja ehdoton itselleen siinä matkalla, että antaa riittävästi aikaa muutoksille tapahtua, että nauttii matkasta ja elää mahdollisimman täyttä elämää joka päivä. Että on itseään kohtaan riittävän lempeä.Lehdet ja blogit ovat pullollaan "näin laihdut ja voit hyvin" - vinkkejä ja ehdottomasti näitä kannattaa seurata, jos ne itsestä tuntuvat kyseiseen hetkeen sopivilta! Itsekin innostun niistä jutuista aina välillä. Oman blogini kautta toivoisin kuitenkin luovani edes rahtusen uskoa siihen, että me naiset (ja ehkä te harvat miehetkin siellä) voimme olla onnellisia ja voida hyvin vaikkemme omistaisi täydellistä biitsivartaloa tai täydellisyyttä hipovia elintapoja. Haluan omalla tavallani kyseenalaistaa ja rikkoa sitä painetta, joka meihin jatkuvasti kohdistuu median ja mainonnan kautta.

Ymmärrän toki hyvin, ettei tällaisella yhden naisen pikkuriikkisellä blogilla muuteta maailmaa, mutta jos yksikin ihminen ajattelee itsestään lempeämmin luettuaan juttujani, olen jollakin tavalla onnistunut :) Aivan samalla tavalla mielestäni hienoa on se, jos jotkut höpinöistäni nostavat siellä ruutujen takana esiin uudenlaisia ajatuksia tai jopa vastareaktioita. Minun tapani ajatella kun ei missään nimessä ole se ainoa absoluuttinen oikea, vaan on rikkaus, jos voimme vaihtaa ajatuksia niistäkin asioista, joista olemme eri mieltä, ja silti säilyttää kunnioituksen toisiamme kohtaan. Tämä pätee kyllä elämään laajemminkin!Erityisen lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette jättäneet yhden tai useita kommentteja blogihistoriani aikana!  <3 Te olette suurin syy siihen, miksi yhä tätä blogia kirjoitan. Osan teistä olen oppinut tuntemaan oikeassakin elämässä ja osa teistä tuntuu tutuilta, vaikka emme vielä ole tavanneetkaan. Ymmärrän elämän kiireet, ja tiedän, että aina ei todellakaan ehdi blogeja kommentoimaan. Sen haluan kuitenkin sanoa, että jos edes silloin tällöin päätät ylittää kommentointikynnyksen ja jättää tänne muutaman sanan tai ajatuksen, ilahdutat minua toden teolla :)

Synttäreiden kunniaksi haluaisin järjestää pienen arvonnan kiitokseksi teille, jotka olette rekisteröityneet blogin lukijoiksi (ei haittaa vaikket olisi aiemmin kommentoinut). Palkintoja arvotaan kolme kappaletta ja ne kaikki ovat sellaisia, jotka olen itse hyväksi havainnut. Ensimmäisenä palkintona on Parempaa Ruokaa - kirja, jonka mukavan yksinkertaisilla ohjeilla saa loihdittua pöytään jos jonkinlaista terveellisempää herkkua. Tästä kirjasta löysin alunperin mm. lempparimyslini ohjeen! Lisäksi arvotaan 2 x kuukauden jäsenyys nettipalvelu Yoogaiaan, missä pääset tutustumaan erilaisiin jooga- ja pilateslajeihin oman kodin lämmöstä :) Yoogaian tarjonnassa on myös mm. kehonhuoltotunteja, joten talvimyrskyn ollessa hurjimmillaan voit sytyttää pari kynttilää ja antaa kropallesi leppoisan venyttelyhetken!Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin viimeistään sunnuntaina 4.1.. Kirjoita kommenttiin vähintään mitä kautta blogiani seuraat sekä mielellään muutama sana siitä, minkälaisia juttuja tykkäät täältä eniten lukea :) Voit toki kommentoida vaikket haluaisikaan osallistua arvontaan; mainitse tällöin se vain kommenttisi yhteydessä. Arvonta suoritetaan blogin virallisena synttäripäivänä eli tulevana maanantaina!

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua ja suuntaan itse pummilla Tallinnaan. Tämä flunssa sotkee valitettavasti suunnitelmia jonkin verran, mutta luvassa on silti ainakin kulinaristisia elämyksiä muutamissa kehutuissa tallinnalaisravintoloissa (toivottavasti maistan edes jotain :D). Kuullaan taas!

32 kommenttia :

 1. Ihana Tiina! <3 Arvostan niin paljon sun lempeää ja armollista asennetta itseäsi kohtaan ja sitä on mukavaa seurata, koska itse pyrin ihan samaan! :) Se on toden totta juuri näin kuin sanoit; armollisuus ei tarkoita jatkuvaa lepsuilua ravinnon ja liikunnan suhteen, vaan oman kropan kuuntelua, nauttimista liikunnasta ja ruuasta sekä muista hyvinvointia tuovista asioista ja myös siitä matkasta iloitsemista! Täydellisyys ei ole ainakaan omasta mielestäni hyvä tavoite, ja johtaa pian siihen, ettei mihinkään ole tyytyväinen. Seurailen sun blogia bloggerin kautta ja mieluiten lueskelen hyvinvointiin/liikuntaan liittyviä tekstejä sekä myös sun ihan henkilökohtaisia pohdintoja! :) Halauksia ja paljon onnea 2-vuotiaalle blogille! Perästä tullaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkki mukavista sanoistasi ja siitä, että olet mukana ja jaksat kommentoida! ❤ Arvostan! Täydellisyyden tavoittelu on toden totta pahimmillaan melko ahdistavaa, joten yritetään mennä riittävän lempeästi, mutta silti omaa kroppaa ja päätä kuunnellen ja kunnioittaen etiäpäin! :-)

   Poista
 2. Löysin blogisi googlailemalla nimenomaan juoksujuttuja ja olen jäänyt sinua seuraamaan Blogilistan kautta. Tykkään monipuolisista jutuistasi ja ja aina kun jutussa on mukana ripaus henkilöskohtaisuuttakin niin kiinnostavuus on taattu. Eniten kiinnostaa juuri tuo juoksuhomma ja sitten myös ryhmäliikuntaa koskevat jutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helimarja ja kiva, että olet jäänyt seurailemaan, vaikka juoksujuttuja on nykyisin vähemmän kuin alussa :) Varmasti siitäkin kirjoitan jos ja kun laji tulee taas jossain vaiheessa vahvemmin takas mun elämään, ja ryhmäliikunnasta aivan varmasti!

   Poista
 3. Onnea 2-vuotiaalle! :) Olen lukenut blogiasi jo aika kauan, pidän siitä. Olen lukenut mielelläni kaikenlaisia pohdintoja, niin pelkästään liikunnasta kuin yleisesti hyvinvoinnista. Luen blogiasi Feedlyn kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Soile!! Tosi mukavaa kuulla, että luet ja viihdyt juttujen parissa, niin liikuntaa kuin muutakin hyvinvointia koskevien :)

   Poista
 4. Onnea kaksi vuotiaalle blogille!! Olen lukenut blogiasi noin kolme kuukautta. Löysin blogisi muistaakseni hakiessani juoksublogeja. Luen blogiasi blogilistan kautta. Lisäksi blogisi on koneeni suosikkilistalla, joten joskus klikailen sieltä ;)

  Pidän blogissasi monipuolisista jutuistasi ja hyvistä vinkeistä, kuten täydellistä elämää sarjan vinkkauksesta :)
  mukavaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun löysit tänne ja jäit seurailemaan! Vinkkaan aina mielelläni täällä kaikkea sellaista, mistä olen itse tykännyt tai mikä on muuten herättänyt mielenkiintoni :) ps.Onnea myös arvonnan voitosta! Meilaillaan!

   Poista
 5. Onnea 2-vuotiaalle! :) mä löysin tänne jonkun toisen blogin kautta, en muista enää minkä. Jäin lueskelemaan, koska tykkään tällaisista rennoista urheilullisista blogeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni ja huippua kun jäit seurailemaan! Onnetar oli sinulle myös suosiollinen, joten otahan meilillä yhteyttä kun ehdit :)

   Poista
 6. Onnea blogille ja kirjoittajalle! Syksyn aikana löysin blogisi ja jäin seurailemaan. Ihailen suunnattomasti lempeää ja armollista asennettasi itseä ja elämää kohtaan. Itsekin pyrin samanlaiseen ja jos edes jonkun paineet elää oppikirjamaisen terveellisesti ja täydellisesti laskevat, niin olen superonnellinen. Hyvä elämä ja hyvinvoinvoiva keho, kun eivät vaadi paljon maalaisjärkeä kummempia asioita. Nykyajan suoritusyhteiskunnassa sinunlaisiasi tasapainoisia ihmisiä tarvitaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura tosi ihanista sanoistasi! <3 En minäkään toki kaikissa asioissa ole aina niin järkevä ja tasapainoinen, mutta sitä olotilaa yritän kuitenkin vaalia elämässäni niin paljon kuin mahdollista :) Mukavaa, jos se tunne ja pyrkimys välittyy myös täältä blogin kautta!

   Poista
 7. No Tiina, tää blogi on mun ehdottomia lemppareita, ja siksi seurailen tätä aina tosi innoissani ;)! On ollut suuri ilo tutustua oikeassakin elämässä. <3 Sä oot niin taitava kirjoittamaan, ja sun maanläheinen suhtautuminen hyvinvointiin, armollisuus ja elämänmakuisuus vetoavat muhun. Oot oikeastikin yhtä aurinkoinen ja tervehenkinen, kuin täältä blogista voi ajatellakin. :) Mä seuraan blogiasi feedlyn kautta - se on mulle luonnollisin tapa seurata blogeja.

  Ihanaa Tallinnan matkaa! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoista Hanna, mun pitkäaikaisin lukijani ja nykyinen huippu (treeni)kaverini! <3 Todellakin on ihan mahtavaa, että ollaan tutustuttu! Jatketaan tästä hyvällä fiiliksellä eteenpäin niin blogissa, treeneissä kuin elämässä ylipäätään :-)

   Poista
 8. Höh, mihin se mun kommentti katosi, kun pitkän pätkän siihen tarinoin? Mä olen niiiiiin amatööri näissä jutuissa :D

  Mut sitä halsuin sanoa, jos sitä kommenttia ei löydy, että tämä on ensimmäinen ja ainut blogi, jota olen ikinä seurannut. Voin samasitua sinuun monissa asioissa ja siksi tykkään lukea erityisesti matka-, ruoka- ja liikuntajuttuja. Kaikki juttusi ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia!

  Ihanaa vuotta 2015! - Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöööh, todella mälsää, että ensimmäinen kommenttisi katosi :/ Minullekin käy niin silloin tällöin ja se kyllä osaa harmittaa! Mutta kiitos, että jaksoit naputella uudelleen, sillä tulinpa sanoistasi niiiin hyvälle mielelle :) Ihan mahtista, että pystyt samaistumaan näihin juttuihin ja että viihdyt <3

   Ihanaa uutta vuotta myös sulle!

   Poista
 9. Onnea kaksivuotiaalle blogille! Mä niin tykkään sun asenteesta. Lisäksi sä jotenkin osaat tuoda asiat esille siten, että ne eivät tunnu paasaukselta. Ei sellaista "tee näin, niin voit hyvin", vaan ennemminkin pistät lukijan itse ajattelemaan ja pohtimaan asioita. Jos olen ihan rehellinen, niin mua joskus ottaa päähän se ainainen "asenne ratkaisee, voit valita suhtautumisesi asioihin" -paasaus, vaikka se totta onkin. Näitä sun juttuja lukiessa ei koskaan tule sellaista fiilistä, että alkaisi ärsyttää. :) Vaikea selittää, mutta toivottavasti sait edes vähän kiinni siitä, mitä koitin sanoa. Eikä lukunautintoa tietysti ainakaan vähennä se, että sulla on selkeästi kynä (noh, näppis) hallussasi. Osaat kirjoittaa asioista innostavasti ja monipuolisesti, eikä täällä blogissa ole kirjoitusvirheitä. (Saan kyllä selvää tekstistä, jossa yhdyssanat on välillä kirjoitettu erikseen tms., mutta kyllähän se aina tällaisen pilkunviilaajan silmää vähän kirvelee. :D Vaikka kyllä niitä typoja omaankin tekstiin eksyy.) Siinäpä ne pääasialliset syyt, miksi näitä sun juttuja tykkään lukea ja niin usein jätän kommenttia (en useinkaan osaa olla hiljaa, vaikka yrittäisin :D). Nyt kun mietin, niin sun blogiin tulee varmaan kommentoitua kaikkein aktiivisimmin.

  Niin ja seuraan blogiasi bloggerin lukuluettelon kautta. Kyllä nämä (henkiseen) hyvinvointiin liittyvät jutut on varmaan niitä, mitkä uppoaa itselle parhaiten, mutta toki muutkin jutut kiinnostaa.

  Ihanaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suvi!! Ihan mielettömän kivasti kirjoitettu ja ymmärrän hyvin pointtisi siitä, että "asenne ratkaisee" - paasaus voi välillä ottaa pannuun. Niin käy minullekin välillä, vaikka sitä ajatusta yritän pitää ohjenuorana omassakin elämässä. Omakohtaisesti tiedän, että jos joku asia tuo omaan elämään hyvää oloa, niin on tosi helppoa lipsahtaa sinne "paasauksen" puolelle, vaikka siellä taustalla on vilpitön halu saattaa tuo hyvänmielen lähde myös muiden ihmisten tietoisuuteen :) Mukava kuulla, että juttuni eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet liian paasaavilta tai paatoksellisilta, sillä sitä yritän mahdollisimman pitkälle välttääkin (mitä nyt välillä saatan innostua :D).

   On tosi mukavaa, että kommentoit tänne aktiivisesti ja tuot tosi hyvä pointteja keskusteluun. Kiitos <3 Eiköhän täällä blogissa jatketa samalla linjalla, eli henkisen hyvinvoinnin pohdintoja tulee jatkossakin olemaan muiden höpinöiden seassa :) Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 10. Hei! Alun perin olen lukenut blogiasi blogilistan kautta. Nyttemmin joko sitä kautta, tai googlen käyttäjäraadin (jos tuo on se oikea nimi?). Minusta on kiva lukea kaikenlaisia kirjoituksia. Treenistä, ruoasta, matkustelusta (odotan edelleen Uuden-Seelannin raportointiasi!) =)

  Hyvää alkanutta vuotta 2015!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kun seurailet! :) Mulla oli visio, että tekisin tänne mun matkustusaakkoset, mutta sitten Uusi-Seelanti tulisi kyllä aika myöhään :D Toisaalta kyllä ajattelin tehdä juttuja vain "vähän" kaukaisemmista kohteista, mut katsotaan! NZ-juttua tulossa kuitenkin varmasti, sen lupaan ;) Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista
 11. Onnea 2-vuotiaalle blogille ja kirjoittajalle!! Olen seurannut blogiasi jo ainakin vuoden ajan, ehkä pidempäänkin. Palaan tänne aina uudelleen, sillä tykkään rennosta kirjoitustavastasi ja tietysti jutuistasi :) Pystyn samaistumaan kirjoituksiisi, sillä jotkut niistä liippaavat läheltä itseäni. Luen mielelläni kaikki kirjoituksesi, mutta erityisesti liikunta- ja ravintojutut kolahtavat parhaiten ja välillä olen niistä inspiraatiotakin saanut :) Seuraan blogiasi ihan vain kirjoittamalla muutaman kirjaimen tuohon osoiteriville ja armas koneeni sitten jo tietääkin mihin pitää suunnistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Ihana kommentti ja tosi mukavaa, että olet ollut mukana jo pitkään ja saanut inspiraatiotakin :) Kun näitä kommentteja lueskelin, niin tajusin, että liikuntajutut ovat olleet täässä viime aikoina vähemmällä, vaikka ihan yhtä tärkeä osa liikunta on mun elämää kuin aiemminkin. Siihen kirjoittamispuoleen voisinkin yrittää taas vähän enemmän panostaa :) Mukavaa alkanutta vuotta!

   Poista
 12. Tykkään erityisesti siitä, että osaat kirjoittaa niin taitavasti. Tämänkaltaisia blogeja joissa korostetaan hyvinvointia ja armollista otetta, tarvittaisiin lisää. Kiitos sinulle mukavista lukuhetkistä! :) Voisin osallistua tuohon kirjan arvontaan, mutta nettipaketit voi arpoa puolestani niille jotka sellaista kaipaavat :)

  Terveisiä Pudikselta! Täällä on ihana talvi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi lukuisista hyvistä kommenteista sekä tsempeistä blogimatkani varrella! Olen saanut niistä motivaatiota jatkaa kirjoittamista sekä uusia, mielenkiintoisia näkökulmia asioihin. Niin, ja ihan samat sanat voin kyllä myös sanoa sinun blogistasi :)

   Poista
 13. Heippa! Löysin tämän rauhaa ja hyvää oloa promoavan blogin vasta hiljan mutta jota jäin seuraamaan heti bloggerin kautta :) ajatusmaailmasi muistuttaa kovasti omaani, eli kaikkea kohtuudella, llikuntaa juoksun muodossa ja suvaitsevaisuutta opettaen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jossu! Kiitos kommentista ja onnea arvontavoitosta :-) Laitan sulle tänään vielä tarkemmat tiedot miten saat sen lunastettua! Mukavaa myös, kun jäit seurailemaan blogia :)

   Poista
 14. Seurailen blogiasi Bloggerin kautta ja tykkään erityisesti siitä että kirjoitat juuri niistä aiheista jotka kiinnostavat minuakin eniten. Hyvinvointi, urheilu, ruoka, matkustelu - niistä on kiva lukea jatkossakin! Ja ehdottomasti parasta antia on myös pohdiskelevat syvällisemmät tekstit, joista on tullut hyviä oivalluksia. Jatka samaan malliin ja onnea vielä blogin merkkipäivästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna! Meillä tosiaan tuntuu olevan aika paljon yhteneviä kiinnostuksen kohteita :) Mukavaa, että monipuoliset juttuaiheet sopivat, koska kirjoitan tänne aina aika spontaanisti sen kummempia suunnittelematta. Joskus tulee kevyempää hömppää ja joskus huomaan melkein vahingossa, että oho, tulipas nyt syvällistä pohdintaa :P Tästä on mukava jatkaa :)

   Poista
 15. Bloggerin kautta seuraan. Hyvinvointi ja sen kokonaisvaltaisuus kiinnostaa aina ja kirjoitustyylisi on sellainen, että juttuja jaksaa tulla lukemaan aina uudestaan. Onnea vaan blogille!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja-Liisa mukavasta kommentistasi! Toivottavasti viihdyt juttujen parissa jatkossakin :)

   Poista
 16. Tää on mun kännykän suosikeissa - ehtii nopeesti käydä missä vaan, millon vaan kattomassa, josko tullut uutta postausta.
  Mä oon ennenkin maininnut, että blogisi on ihanan aito ja vilpitön. Se ei yritä mielyttää ketään vaan kaikki jutut tulee suoraan sydämestä - juuri niistä aiheista, mitkä on sinua, kirjoittajaansa, kullakin hetkellä koskettanut. Sellainen olo mulle lukijana ainakin tulee :) Täydellinen paketti mielenkiintoisia aiheita taitavasti kirjoitettuna!
  Lisäksi toisinaan mulle tulee sellanen fiilis, että kuinka on mahdollista, että joku toinen, mulle tuntematon henkilö, ajattelee juuri samoja asioita kun minä. Eräänkin postauksen luin neljä kertaa läpi ennen kuin uskoin, että se ei oikeesti ollut mun kynästä.. se tunne on sanoinkuvaamaton, kun jonkun toisen teksti osuu ihan suoraan ytimeen joka sanalta. Kiitos mahtavista lukuhetkistä joita oot tarjonnu meille lukijoille ja toivottavasti saamme tämän helmen pidettyä vielä pitkään blogimaailmassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Tarja, kiitos!! Olet kyllä aikalailla täydellisesti nähnyt ja tulkinnut tämän blogin sisimmän olemuksen :) Välillä blogin sisällöllinen "punainen lanka" on ehkä vähän kadoksissa, mutta jokainen juttu on kyllä syntynyt nimenomaan aidosta innostuksesta tai uudesta ajatuksesta/kokemuksesta, jonka olen halunnut jakaa teidän kanssanne! Ihan mahtavaa, jos olet pystynyt niin vahvasti samaistumaan joihinkin juttuihin. En oikeastaan tiedä voiko kirjoittaja suurempaa kunnianosoitusta saada :) Tiedän omastakin kokemuksesta, että se tunne on todella hieno, kun huomaa ajattelevansa jonkun ihmisen kanssa jostain asiasta tismalleen samalla tavalla. Blogia kirjoittelen niin kauan kuin se inspiroi ja tuntuu hyvältä. Tällä hetkellä ainakin vahvasti niin! :)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...