31. joulukuuta 2014

Alkuvuonna kun sairastaa, on loppuvuodesta helpompaa

...näin totesi isäni kun kerroin sairastuneeni ärhäkkään flunssaan juuri uudenvuoden kynnyksellä. Tähän viisauteen on kai uskottava ja sairastettava nyt kerralla koko tulevan vuoden tautimäärä pois :-) Sairastun nykyään flunssaan hyvin harvoin, mistä varmaan ainakin osittain on kiittäminen monipuolista ruokavaliota ja kohtuullisia liikuntamääriä (liian vähän tai liian paljon liikuntaa vaikuttaa vastustuskykyyn heikentävästi). Välillä tulee kuitenkin vääjäämättä vastaan hetkiä, jolloin elimistö joutuu nostamaan kädet pystyyn ja päästämään flunssan valloilleen. 

Flunssan vuoksi olo on jokseenkin kurja ja voimaton, joten en ole juurikaan työpäivien jälkeen enää jaksanut koneella istua. Olen kuitenkin lukenut suurella lämmöllä teidän kommenttejanne liittyen unelmapohdintoihini ja vastailen niihin kaikkiin pikkuhiljaa kunhan olo antaa myöten :) On ihan mahtavaa, että olette siellä ja jätätte myös kommentteja. Ilman teitä tämä bloggaaminen ei olisi ollenkaan niin kivaa! Suuri kiitos siis! <3

Sanotaan, että eläimet voivat aistia ihmisten kivun tai surun. En tiedä onko siinä perää, mutta ainakin tänään kissani on liimautunut sängyssä visusti viereeni ja hurissut rauhoittavasti hetki toisensa perään. Suurta onnea tuottaa tänäänkin tämä pieni eläin :)


Kurjasta olosta huolimatta päätin raahautua sängystä ylös sen verran, että saan tehtyä itselleni mehustimella kunnon vitamiini-mixin. Jos ei muuta, niin ainakin tämän juomisesta tulee hyvä mieli! Taidan surauttaa myöhemmin vielä toisenkin mehun, sillä ruokahaluni on harvinaista kyllä hetkellisesti täysin kadoksissa, mutta mehun saa juotua aina. Nälätön olotila on valheellinen sikäli, että keho taatusti kaipaa juuri nyt vitamiineja enemmän kuin koskaan, joten en aio antaa flunssalle periksi tässä asiassa ;)

Nämä join! Paitsi inkivääristä vain pienen palasen ja ompusta puolet :P 

Kohta surahtaa! 

Vitamiinipommi on valmis! Tuli parempi olo jo ennen kuin join tämän, ihan vain fiilistelemällä ;D

Tarkoitukseni oli kirjoitella myös koostetta vuoden liikunnoista ja PT-asioista, mutta ne jääköön tuleville päiville. Ihanaa uutta vuotta teille jokaiselle! Tehdäänhän kaikki tänään puoliltaöin päätös, että vuodesta 2015 tulee paras vuosi ikinä? :) Onko teillä uudenvuodenjuhlia tulossa?

10 kommenttia :

 1. Vuodenvaihde menee töissä, mutta tehdään todellakin se päätös että ensi vuodesta tulee paras ikinä! :):) Positiviinen elämänasenne kantaa jo pitkälle. Toipumisia sinne! Pian nähdäään!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, se on eritäin hyvä päätös! :) Ja niin totta, että omalla asenteella voi loppujen lopuksi vaikuttaa elämän perusvireeseen tosi paljon. Täällä vielä aika pahasti pärskitään, mutta eiköhän tämä tauti tästä muutamassa päivässä selätetä! Pian tosiaan, huippua :))

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta ihana Tiinuska ja pikaista paranemista!! <3 Me vietellään vuodenvaihdetta rauhassa täällä saaristossa! :) Aurinko paistaa ja täällä on kaunista, kuten aina. Pian nähdään!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vuodenvaihde saaristossa kuulostaa todella ihanalta. Toivottavasti sieltä maisemista päätyy muutama kuva blogiisikin! :) Mä kun en Instaan asti ole koskaan päässyt ;) Ihanaa aattoiltaa ja hirmuisesti kaikkea hyvää tulevalle vuodelle <3

   Poista
 3. Oikein superihanaa vuotta 2015 ja pikaista paranemista sinne suunnalle! :) Täällä "uusi luku" alkoi pohjoisessa kelomökin takkaa lämmitellessä ja perinteistä puuroaamupalaa herkutellessa. Vuosi vaihtui miehen ja koirulin kanssa saunoen, hyvää ruokaa laittaen ja raketteja ikkunasta katsellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, sitä samaa myös sinulle! Toivottavasti vuosi 2015 tulee olemaan erityisen onnellinen :) Teidän vuodenvaihteen vietto saunoineen ja kelomökkeineen kuulostaa kerrassaan täydelliseltä <3

   Poista
 4. Pikaista paranemista ja hyvää uutta vuotta! Tuollainen mehustin on varmasti aika huippu laite, pitääpä oikeasti harkita jos joskus investoisi tuollaiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ja hyvää uutta vuotta myös sinulle! :) Eiköhän tämä tauti tästä pikkuhiljaa taitu, harmillisesti vain sattui juuri kun olemme varanneet miniloman Tallinnaan... No, tällaista on elämä välillä! Mehustin on ollut tosi hyvä hankinta, vaikka minua vähän harmittaa se hukkaan menevä hedelmälihan määrä. Se mehu on kuitenkin todella ravinteikasta & herkullista ja kuuluu ihan vakiona meidän kaikkiin viikonloppuihin. Jos päädyt ostamaan mehustimen, niin suosittelen ehdottomasti ostamaan jonkun sieltä "kalliimasta päästä" (hinta voi olla jonkin verran yli 100 euroa), jotta saat mehustettua kunnolla kovempiakin hedelmiä ja kasviksia. Tämä meidän laite on kiva kun sillä voi mehustaa aika helposti mm. porkkanoita ja omenoita, jopa kokonaisena :)

   Poista
 5. Nam mikä mehu :) Kyllä sillä paranee!! Toivottavasti pääset lähtemään reissuun ja että oot jo parempi :) Iloa uuteen vuoteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehu selkeesti auttoi, sillä olo on tänään ollut jo pikkuisen parempi ja päästiin lähtemään reissuun :P Täällä on vaan ihan hyytävä tuuli, pitää varoa ettei tauti innostu siitä enempää. Onnea vielä myös sun uuteen vuoteen ja nähdään pian!

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...