17. kesäkuuta 2014

Paremmille poluille jälleen elokuussa

Hei! Minulla on ollut ikävä teitä ja blogia, vaikka tauko onkin tehnyt hyvää. On ollut mukavaa notkua koneella vähemmän, ja tehdä muuta enemmän. Silti on tullut usein mieleen, miten mukavaa tämä ja tämäkin asia olisi jakaa kanssanne. Siksipä olen päättänyt palata blogin pariin elokuussa, kesäiltojen tummentuessa jälleen.

Olen pohtinut, että itseäni (ja teitä) säästääkseni rajaan jatkossa ehkä aihepiirejä hieman tiukemmin liikuntaan, ruokaan ja muuhun senkaltaiseen fyysispainotteiseen hyvinvointiin liittyvään. Jätän vähemmälle ainakin matkustusjutut ja muut random-höpinät, ellette te nyt ihan ehdottomasti niitä vaadi ;) Ehkä on teidän lukijoidenkin kannalta mukavampaa, että aihepiirit ovat selkeämmin rajattuja, koska tämä ei kuitenkaan ole mikään täysiverinen Lifestyle-blogi, eikä sellaiseksi ole tulossakaan. Pieni yksityisyys tekee ihan hyvää, ja samalla te liikunta- ja hyvinvointijutuista kiinnostuneet ette joudu lukemaan jorinoitani Tongalta ja Timbuktusta. Niille epäilemättä löytyy omat fooruminsa.

Haluaisin tosi mielelläni kuulla teidän näkemyksiänne, jos suinkin siellä sattuu olemaan edes jokunen, joka ehtisi aiheelle ajatuksen uhrata :) Mistä te haluatte täältä jatkossa lukea? Miltä suunnitelmani aihepiirien rajaamisesta teistä kuulostavat?Vaikka en ole tänne viime aikoina kirjoitellutkaan (tai ehkä juuri siksi), olen tehnyt alkukesän aikana vaikka mitä kivaa (ja myös laiskotellut ihan liikaa). Tässä lyhyesti kuulumisia viime viikoilta:
 
1. Kävin suunnistuskurssin. Olen harhaillut sen jälkeen metsissä tuntikaupalla. Viiden kilometrin iltarastiradalla minulla meni aikaa 2 tuntia 32 minuuttia. Olin tilastoissa viimeinen. Väsynyt, nälkäinen, kiukkuinen ja onnellinen.
2. Olen tanssinut. Sh'bamia, BodyJamia, kaikkea mitä en osaa ja mitä osaan, ja nautin, nautin, nautin.

3. Olen joogannut kotona kerran. Ohjaaja oli livenä netissä. Se oli ihanaa. Luulen, että jäin nettikoukkuun.

4. En ole kehittynyt leuanvedoissa yhtään. Se on se 30 apukiloa aina vaan. Joka ikisen kerran jälkeen tulehtuvat hauikset ja yläselkä. Ihmelaji.

5. Olen löytänyt raakakakkuohjeen, joka tekee kaikki muut raakakakkuohjeet turhiksi. Paras herkku, joka auttoi eroon karkkikierteestä. Jaan kanssanne sen sitten myöhemmin.
 
6. Mielestäni jalkapallokenttä on jotenkin liian iso, ja on eriskummallista, että kelloa ei pysäytetä pelikatkojen ajaksi. Joka päivä olen kuitenkin vähän katsonut.

7. Haluaisin ostaa rullailuputken ja myös tulla ihmiseksi, joka rullailee.

Ihanaa kesän jatkoa teille! Nauttikaa ainutlaatuisista hetkistä ja valoisista öistä. Nähdään elokuussa :)

16 kommenttia :

 1. Tiiina, miss u!! <3 Ihanaa, että tiedät jo nyt, että palaat kesän jälkeen kirjoittelemaan! Sun tekstit on niin huippuja! Rajaus kuulostaa kivalta, jos se vain susta itsestä tuntuu hyvältä. Oon tykännyt tähän asti kaikista postauksista, joten mulle on tärkeintä, että sä kirjoitat. Osaat kirjoittaa niin hyvin joka aiheesta! :)

  Nähdään pian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, ihanasti sanottu :) Kyllä mulla on edelleen niin paljon haluja kirjoittaa (eri asia onko mitään oikeasti sanottavaa ;)), että aika helppo päätös jatkaa tämän blogin kirjoittelua syksyllä. Välillä mä olen mietiskellyt myös, että aloittaisinko jotain ihan alusta, ehkä uuden blogin, vaikkapa Lilyssä, mutta nyt ainakin vielä tuntuu, että Parempia polkuja ansaitsee jatkoa :) Mulla on vaikka mitä juttuja jo mielessä, mutta rauhoitan kesää vielä ja keskityn lukemiseen yms. kirjoittelun sijaan. Ja nähdään tosiaan pian --- vaikka jo huomenna ;)

   Poista
 2. Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Sua ollut ikävä! <3 mutta kirjoittele mistä itse haluat, tykkään matkustusjutuista. Sun blogi ollut ihanan aito, persoonallinen, syvällinenkin välillä. Oon tykännyt tosi paljon. Mun puolesta jatka samaan malliin, mutta ihan mikä itsestä tuntuu parhaalta.

  T. Sillisalaatti bloggaaja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 ja samoin! :) Kyllä minäkin taidan olla luontaisesti vähän sellainen sillisalaattibloggaaja, mutta jo ajankin säästämiseksi voi olla helpompaa keskittyä vain tiettyihin aihepiireihin... Mutta fiiliksen mukaan mennään varmasti jatkossakin :) Kivoja kesäpäiviä!

   Poista
 3. Ihana Tiina, mullakin ollut ikävä sun juttuja <3 Mä tykkään hyvinvointi/treeni/ruoka-jutuista, mutta tosiaan kirjoita ihan mitä itse haluat. Ihanaa kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkki <3 Munkin mielestä on kivaa lukea hyvinvointi/treeni/ruoka-juttuja, ja blogiaiheiden rajaaminen vähän tiukemmin niihin olisi varmaan aika helppoa (?) ja luontaista tämän blogin puitteissa. Katsotaan mihin suunta kulkee... :) Ihanaa kessä sullekin <3

   Poista
 4. Jee, huippua!! :) Sun juttuja on kiva lukea! Aiheiden rajaus kuulostaa mun korvaan ihan fiksulta, mutta yhdyn ylläoleviin kommentteihin siinä, että kirjoitat siitä, mistä itse haluat. Elokuuta odotellessa siis!

  Ihania kesäpäiviä sinne (säästä huolimatta ;>)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, minustakin on kivaa alkaa kirjoittaa taas! Ihana kuulla, että siellä ollaan edelleen mukana :) Aion ainakin kokeilla miten tuollainen aihepiirien rajaus onnistuu, joskin oman sillisalaattitaipumukseni tuntien siinä voi olla hieman totuttelemista ;) Pääasia, että hommassa säilyy ilo, eikä ala tuntua liikaa pusertamiselta. Kivaa kesää sullekin Suvi - kyllä se vielä lämpenee (uskottelee ainakin täällä yksi itselleen) ;)

   Poista
 5. Kivaa, että jatkat kirjoittamista! Komppaan muita sen suhteen, että tärkeintä on, että kirjoitat sellaisista jutuista mistä haluat itse kirjoittaa. Sun ihana asenne tulee joka tapauksessa läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Niinhän se on, että bloggaaminen perustuu kuitenkin täysin vapaaehtoisuuteen ja silloin on ihan mahdollista ja sallittavaakin käsitellä niitä aiheita, joita kulloinkin on mielen päällä. Itselläni alkoi vain ehkä vähän pukata stressiä aiemmin keväällä, kun mielessä oli tsiljoona aihetta ja aikaa niin vähän. Ehkä aiheiden rajauksen jälkeen niitä on jäljellä enää se miljoona ja helpompi päättää mistä kirjoittaa seuraavaksi ;) Kivaa kesää sulle Kaisa!

   Poista
  2. Ymmärrän tosi hyvin "runsauden pulan" aiheuttaman stressin :) itse itselleen asettamat rajat ovat hyvä juttu, kun saa tavallaan luvan jättää osan asioista huomioimatta ihan suoraan. Kunhan muistaa että jos alkaa tympiä ne rajat, niin senkun vaan muuttaa ne :)

   Ja kuten totesin aiemmin, tykkään tosi paljon, kun joku liikunnasta nauttiva "tavis" kirjoittaa hyvinvointijutuista - pystyn samastumaan niiiiiin paljon paremmin kuin super-hyper-urheilijoiden juttuihin :) Mukavaa kesää!

   Poista
 6. Mukavasti sanottu! Kommenttisi lämmitti mieltäni :) Kiva kuulla, että tällaiset taviskuntoilijankin jutut kiinnostavat. Nettiin on ehkä keskittynyt keskimääräistä enemmän juuri sellaisten tosi aktiivisten & päämäärätietoisten kuntoilijoiden blogeja, mutta mahtuu joukkoon onneksi myös tällaisia ja monenlaisia muitakin :) Jatkossakin täällä mennään sopivan rennolla otteella eteenpäin, mutta tosiaan jos rajat alkavat jossain vaiheesa tympiä, on niitä aina onneksi mahdollista rikkoa :-)

  VastaaPoista
 7. Jeeeee, kiva kuulla et palaat kuvioihin! Oon tykänny tästä blogista semmosena ku se on ollu ja ootan innolla uusia tekstejä :) Kivaa kesän jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että teitä on siellä vielä mukana ja jaksatte lukea näitä höpinöitä! <3 Mukavaa kesän jatkoa myös sulle Suvi! Kyllä se tästä vielä lämpenee...lämpeneehän...?! ;)

   Poista
 8. Aihepiirien rajaaminen kuulostaa hyvältä ratkaisulta (itse ainakin oon "tykännyt"), ja kirjoita munkin puolesta ihan mistä itse haluat ja on helpoin (tai luontevin) keksiä uusia tekstejä! Ja ainahan niitä omia "sääntöjä" voi muuttaa jos kyllästyy... ;)

  Mä oon jättänyt hyvin päämäärätietoisten blogien lukemisen vähemmälle (lue: pois), ja on ehkä totta että omat liikuntatottumukset ovat muuttuneet (ei enää niin päämäärätietoista itselläkään) mutta toisaalta oon luiskahtanut aivan uusille urille ja tuntemattomille ja hyvin mielenkiintoisille vesille! On tää elämä vaan kivaa kun vielä pystyy innostumaan uusista jutuista!

  Hyvää kesän jatkoa ja toivottavasti "nähdään" syksyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että aihepiirien rajaaminen on tällaiselle ei-kokopäiväiselle bloggaajalle tosiaan ihan hyvä ratkaisu. Pääasia on, että kirjoittamisessa säilyy ilo, eikä tule stressiä. Haluan myös kirjoittaa blogia nimenomaan teille, joten sikälikin aihepiirien miettiminen on ihan aiheellista. Mikään ei motivoi enempää kuin teidän ajatukset ja kommentit :)

   Se taitaa olla ihan luonnollista, että omat kiinnostuksen kohteet elää ajan myötä, ja tällöin myös erityyppiset blogit voivat kiinnostaa eri aikoina. Itseäni kiinnostaa tällä hetkellä hirveästi ruoka- ja kirjablogit, vaikka liikuntablogejakin seurailen kyllä edelleen mielellään. Ensi talvena voi olla taas eri tilanne! Mutta kuten hyvin sanoit, on hienoa, että pystyy innostumaan uusista jutuista aina vaan! :) Hyvää kesän jatkoa sullekin Heidi ja "nähdään" tosiaan syksyllä :o)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...