8. helmikuuta 2014

Kyllä Google tietää mistä blogeissa puhutaan


Blogiini tulee säännöllisesti liikennettä Googlesta. Näin bloggaajan kannalta tästä tekee erityisen hauskaa se, että Google Analytics-tilastoihin jää jälki jokaisesta käytetystä hakusanasta. Keräsin tilastoista lauantaipäivän iloksi muutaman hakusanan analysoitavaksi. Googlella on selkeästi erinomainen tietämys siitä, mistä Parempia polkuja - blogissa on kyse! Jos et kuitenkaan löytänyt vastausta ensimmäisellä hakukerralla, lupaan että löydät sen tästä postauksesta.


"Tottuuko korkokenkien aiheuttamaan kipuun koskaan?"
Kannattaa aloittaa harjoittelu maltillisesti, erityisesti jos edellisestä korkokenkäkävelystä on aikaa. Korkokenkäkävely on siitä hyvä laji, että et tarvitse siinä juuri mitään erikoisvarusteita. Sinun täytyy ainoastaan tietää kärsitkö ylipronaatiosta, alipronaatiosta, supinaatiosta vai höpinäätiöstä. Selvitä myös jalkateräsi luuston rakenne. Kun nämä perusteet ovat selvillä, löydät helposti juuri sinun jalkaasi sopivat korkokengät. Nyt voit aloittaa harjoittelun.

Kävele aina yksi katulampun väli korkokengissä ja seuraava katulampun väli ilman kenkiä. Toista harjoitusta noin 2-3 kertaa viikossa, kunnes olet valmis muuttamaan harjoitusta niin, että kävelet korkokengissä kaksi katulampun väliä ja riisut ne vain yhden välin ajaksi. Harjoitus on sitä tehokkaampi, mitä kylmempää ulkona on, sillä saatat huomata, että kävely paljain jaloin lumihangessa on epämiellyttävämpää kuin kävely korkokengissä.

"Muotiblogi 2013"
Löysit perille. Parempia polkuja on muotipiireissä laajasti tunnustusta saanut trendiblogi. Tässä kuva iättömästä vintage-käsilaukusta, jonka ostin Seppälästä vuonna 2004:"Oikeasti ilmaiset elokuvat"
Vastakohtana siis niille leikisti ilmaisille elokuville, joita luulet katsovasi ilmaiseksi Ylen ykköseltä, mutta joista oikeasti maksat joka kuukausi Yle-veroa. Oikeasti ilmaisia elokuvia voi katsoa esim. Ikean lasten leikkinurkkauksessa, kunhan et sorru leffan jälkeen syömään lihapullia tai prinsessaleivoksia siellä kahviossa.

Esimerkki: Jos söit Ikeassa näitä sen jälkeen, kun katsoit siellä piirrettyjä, ei elokuva ollut oikeasti ilmainen.


"Oon maalaistalon poika, syön ruisleipää ja voita"
Hauska tutustua! Olen hakusi jälkeen miltei päivittäin miettinyt, että laitatko myös suihketta kainaloon?


"Humalassa jo ennen matkaa"
Henkilökohtainen suosikkini kaikista blogiini ohjanneista hakusanoista. Hienoa, että olet löytänyt juuri minun blogiini tällä termillä! Aiheeseen sopiva kuva lienee tämä parin viikon takainen otos: "skumppaa matkamessuilla"."Param pa pa pa pa paa paa biisi"
Jokainen meistä tietää miten piinaava on se tunne, kun päässä soi joku biisi, jonka esittäjää, saati nimeä, ei tiedä. Mitä nykyajan ihminen tässä tilanteessa tekee? No kirjoittaa biisin lyriikat Googleen, tietenkin. Vaikka  sitten vain sen yhden sanan, jonka muistaa. Tai jos ei muista sanoja, niin voi yrittää kirjoittaa auki sen melodian. Google kyllä ohjaa oikeaan paikkaan. Esim. Parempia polkuja - treeniblogiin.

Ällös kuitenkaan huoli, hyvä kanssagooglettaja. Search no more. Vastaus kysymykseesi on 96% varmuudella tämä:
 
 

Toinen vaihtoehto on se, että muistit melodian väärin, ja tarkoititkin hakea trololo-biisiä (biisi, jota jokainen meistä pohjimmiltaan etsii).

 


"Blogspot seksikäs hieroja"
Olen hyvin pahoillani, mikäli ensimmäinen hakusi ei tuottanut tulosta. Haluan hyvittää tämän Sinulle henkilökohtaisesti tämän kuvan välityksellä:Tämän postauksen myötä haluan toivottaa teille hurmaaville lukijoille mukavaa viikonloppua, riippumatta siitä, millä hakusanalla alunperin löysitte blogiini ;) Mikäli sinullakin on blogi, niin haastan sinutkin kertomaan millä hakusanoilla sinun blogiisi on löydetty! Jos teet aiheesta postauksen, niin linkkaa se tämän tekstin kommenttiboxiin, niin voidaan iloita Googlen osumatarkkuudesta yhdessä!

16 kommenttia :

 1. Haha, mahtavia :D Tähän täytyy kyllä itsekin jossain vaiheessa tarttua, joitakin helmiä on blogcounteriin jäänyt talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kyllä aikamoisia täysosumia on Google tosiaan antanut :D Ja hei ehdottomasti haluan lukea myös sun hakusana-analyysit! Can't wait :)

   Poista
 2. Nää on aina yhtä hauskoja! :D Olen itsekin tällaista tekstiä suunnitellut, mutta se on vasta ajatuksen tasolla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä Google tosiaan tietää :D Ja tosiaan näitä on aina kiva lukea, eli ei muuta kuin tuumasta toimeen ;)

   Poista
 3. Haha, ihan huippuja! :D Mulla ois kanssa muutama hyvä jaettavana, oon miettiny tällästa postausta, mutta en oo vielä saanu aikaseks..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin hihittelin tässä sohvalla, kun kahlasin hakusanoja läpi ja törmäsin näihin muutamiin helmiin :P Laitahan pian sinunkin parhaat hakusanat jakoon ;)

   Poista
 4. ai että mikä postaus! kiitos nauruista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :D Ihana kuulla, että ilahdutti!

   Poista
 5. Huippu postaus! :D Hyvää huumoria!!

  VastaaPoista
 6. Näistä voi vetää johtopäätöksiä blogin mielenkiintoisuudesta. Mun blogiin on päädytty tylsillä hakusanoilla juoksuohjelma, luisteluhiihto ja kalevan kierros. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä munkin blogiin pääosin tullaan vähän tavallisemmilla hakusanoilla. Mä olen myös aika varma,että en ole koskaan käyttänyt mun blogissa sanaa "seksikäs" ja silti tuo viimeinenkin haku ohjasi tänne :D Jotain hämärää tässä on ;)

   Poista
 7. Hauskoja ovat, mutta eikös Google nykyään salaa nämä hakusanatiedot?! Mulla ei ainakaan enää sitten viime syksyn ole näkynyt kuin murto-osa hakusanoista, joilla blogiini päädytään (eli todennäköisesti ne Bingin, Yahoon ja muiden vastaavien käyttäjät). Muut ovat sitten "unknown search terms". Tylsä homma, koska kyllä "vesisuksihypyn maailmanennätys" ja "mari perankoski huulet" ovat vaan kummasti piristäneet päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh "Mari Perankoski huulet" :D Kyllä on hauskaa mitä kaikkea ihmiset etsii ja mitä Google sitten tarjoaa vastaukseksi! Mulla kyllä edelleen näkyy Google Analyticissa kaikki käytetyt hakusanat...Hmm, johtuisikohan tämä ero sitten siitä, että Blogger on osa Googlen imperiumia?

   Poista
 8. Hahhahhaa :D Mainio juttu!
  Mä olen joskus tehnytkin tällaisen, mutta pitää tehdä vielä uusiksi niin, että vastaa kysymyksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Kävin Afrikan reissun jälkeen juuri kurkkimassa blogiasi, ja huomasin, että olit tarttunut aiheeseen! Käyn ajan kanssa myöhemmin lukemassa vastauksiasi googlaajien kiperiin pulmiin ;)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...