15. kesäkuuta 2013

Maalissa!

Terkut Forssasta! Pitempi kisaraportti seuraa myöhemmin, mutta tulin vaan kertomaan, että pääsin maaliin, ja vieläpä alle (salaa) asettamani tavoiteajan! Juoksu kulki kivasti ja juoksin elämäni nopeimman kympin! :) Alle 70 minsaan siis mentiin, ja mökkilaiturilla istuu nyt tyytyväinen Tiinuska. Kiitos teille tsemppauksista, ja palaillaan taas pian :) Aurinkoa päiväänne!

15 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Annis! :) Täällä alkaa pikkuhiljaa jalat toipua rynnäköstä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Satu veit sanat suustani :-) Ihana fiilis! Oon niiiiin koukussa.

   Poista
 3. oi onnea kovasti! voit olla ylpeä itsestäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Tuntuu kyllä hyvältä kehittyä nollakunnosta kympille - Ja eteenpäin vain mennään! Toivottavasti saan jaettua teille lukijoillekin uskoa ja tsemppiä omaan tekemiseen tämän blogin välityksellä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ps. Mulla on sulle haaste blogissani ;)

   Poista
  2. Kiitos Hanna! <3 Vitsit mä olen kyllä niin onnellinen, että selvisin siitä, ja vielä jotenkin ihmeen kevyen tuntuisesti :) Ei siitä kauaa ole, kun olin aivan fiiliksissäni kun jaksoin 4 kilsaa ;) Kiitos haasteesta! Otan sen vastaan. Hitsit tarvisin vaan jonkun paremman kameran, kun tämä mun onnettoman puhelimen...!

   Poista
 5. Aivan upeaa ylittää itsensä juoksutapahtumassa - onnea hirmuisesti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiitos Liina! <:)O n kyllä mahtis fiilis ylittää itsensä, vaikkei nyt mistään hurjista nopeuksista puhutakaan :D Mutta eihän tässä mistään SM-mitaleista olekaan tarkoitus taistella, vaan kokea niitä ihania itsensä (ja sohvan) voittamisen hetkiä :)

   Poista
 6. Onnea!! :) Kiva åäivä oli kyllä Forssassa, vaikka mulla ei ihan niin kevyesti kulkenut kuin sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja onnea itsellesi puolimaratonin läpäisemisestä! Se on ihan mahtava saavutus ja voit olla kyllä ylpeä itsestäsi :) Mä en ois kyllä jaksanut tuota kymppiä pitempään lauantaina, niin kovasti omia rajoja jo koettelin. Se Forssan puolimaratonreitti oli tasaisuudestaan huolimatta takuulla tosi raskas juuri johtuen kuumuudesta, kovasta tuulesta ja pitkistä suorista. Minäkin meinasin läkähtyä kympin aikana ja join illan aikana monta litraa vettä (ja noh, ehkä pari siduakin :D). Käyn lukemassa sun kisaraportin mahd. pian, mutta nyt pehkuihin! :)

   Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...