21. helmikuuta 2013

Pystyt siihen, mihin uskot pystyväsi

Olen viime aikoina lukenut pari todella inspiroivaa juttua liittyen mielen voimaan treenaamisessa ja painonhallinnassa. Haluaisin jakaa nämä ajatukset ja ahaa-elämykset teidän kanssanne, mutta teksti syntyy myöhemmin, ajan kanssa, kun minulla on viimein mahdollisuus istahtaa rauhassa koneen ääreen ja pohtia asiaa kunnolla.

Tänään haluan kuitenkin jakaa kanssanne tämän inspiroivan (John Binghamin) lausahduksen, joka ainakin omaan elämäntilanteeseeni uppoaa kuin veitsi sulaan voihin. Välillä kun on tullut tässä matkan varrella mieleen, että enhän minä mikään oikea juoksija ole, ja että on kuljettava vielä todella pitkä matka, ennen kuin oikeasti saavutan jotain juoksijana. Seuraavan lainauksen luettuani laitoin kuitenkin rintani rottingille, sillä tajusin, että minähän olen jo juoksija! En ole maratoonari, tai pikasprintteri, mutta olen terve, onnellinen juoksija, joka yrittää aina juosta yhden katulampunvälin enemmän!

"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." 
  

Mielestäni tätä lainausta voi soveltaa myös muihin elämän osa-alueisiin; uimiseen, kirjoittamiseen, maalaamiseen, tanssimiseen, mihin vain mikä tuottaa sinulle mielihyvää! Se, että ei ole maailman paras jossain (ja kuka senkin on määrittelemään?), ei tarkoita, että panoksesi tai suorituksesi olisi arvoton tai epäkelpo. Muistakaa olla armollisia itseänne kohtaan, ja iloita niistä pienistä ainutlaatuisista saavutuksista ja teoista, jotka juuri sinä sait aikaan, juuri tässä hetkessä! Kuka tietää, juurikin tuo pieni teko saattoi olla erityisen merkittävä askel kohti unelmasi saavuttamista :)Kaikkit kuvat weheartit.com:ista.

2 kommenttia :

  1. Aivan totta on kyllä tuo lainaus! Jotenkin sitä kuitenkin aina vähättelee itseään "no en jaksa juosta määrää X, joten en ole tarpeeksi hyvä ollakseni juoksija" tai "olen harjoitellut niin vähän aikaa vasta" tai "juoksen niin hitaasti, ettei sitä voi juoksemiseksi sanoa"... Mutta hei, me todellakin ollaan juoksijoita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Ihan turhaan me vähätellään ja aliarvioidaan omia saavutuksia! Me ollaan oltu tarpeeksi rohkeita asettaaksemme itsellemme hieman hulluja tavoitteita, ja jokainen noita tavoitteita kohti otettu askel on pieni voitto (vaikka ei ihan aina siltä tuolla lumessa maksimisykkeillä tarpoessa tunnukaan ;))

      Poista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...