5. tammikuuta 2013

Matka alkaa :)

Hei!

Pari kuukautta sitten täytin 29 ja listasin mielessäni asioita, jotka haluaisin tehdä vielä ennen kuin vastaan tulevat nuo maagiset numerot 3 ja 0. Listani taisi näyttää jokseenkin tältä:
  • Keksi mikä sinusta tulee isona
  • Opettele soittamaan (nuotio)kitaraa
  • Juokse puolimaraton
  • Voi paremmin!
Ensimmäinen on toki sangen realistinen tavoite 12 kuukaudelle, ottaen huomioon, että 29 vuoden aikanakaan en ole vastausta keksinyt ;) Kitaransoiton opetteleminen on myös pitkäaikainen haave, ja olenpa joskus Anttilasta raahannut tarjouskitaran kotiin asti. Olen vakuuttunut, että tämä kitara, William nimeltään, tulee vielä joku päivä soittamaan sulosointuja sylissäni, mutta Williamin vuoksi en tätä blogia perustanut.

Tämä on kertomus matkastani kohti puolimaratonia ja parempaa fiilistä! Kun syntymäpäivänäni katsoin peiliin, en ollut lainkaan tyytyväinen näkemääni. Lisäkiloja on kertynyt kymmenen vuoden aikana reippaasti ja viime vuodet on ollut hankalaa löytää mitään oikeasti nättiä päälle pantavaa. Painoindeksi huitelee siellä 27 hujakoilla, eikä kunnossa ole kehumista siinäkään.

Olen luonteeltani On-Off-ihminen, heittäydyn asioihin Kaikki tai ei mitään - periaatteella. Tämä asenne on johtanut moniin unohtumattomiin ja onnellisiin hetkiin, mutta samalla aiheuttaunut aikamoista jojoilua ruuan, liikunnan ja painon suhteen. Olen ollut "laihiksella" varmaan 150 kertaa, välillä ihan onnistuneestikin, mutta aina lopulta olen kääntänyt nappulat Off-asentoon ja palannut vanhoihin tottumuksiin.

Tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole laihdutusblogi, vaan aion keskittyä nimenomaan hyvän fiiliksen löytämiseen liikunnan ja hyvän ruuan avulla! Jaan täällä treenikokemuksia ja ruokavinkkejä, ja toivottavasti samalla saan tsempattua teitä muitakin tavoittelemaan unelmianne ja voittamaan itsenne!

En ole koskaan pitänyt juoksusta, mutta aion oppia nauttimaan siitä (tai ainakin sietämään sitä :D), ja juosta puolimaratonin vuoden 2013 aikana! Tervetuloa mukaan matkalle! :) Olisi kivaa kuulla minkälaisia (hulluja/ihania) tavoitteita tai unelmia te olette asettaneet vuodelle 2013?

Tätä tunnetta odotellessa ;)
Kuva täältä

2 kommenttia :

  1. Paljon tsemppiä puolimaratoonille valmistautumisessa! Itsekin aion tänä vuonna juosta ekan puokkini, kiva löytää muita samaa urakkaa varten treenaajia :).Oletko jo päättänyt missä juokset puokin?:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna ekasta kommentista, jee :)! Alunperin oli haaveena juosta Helsinki City Run toukokuussa, mutta täytyy vähän katsoa miten tämä kunto tästä kehittyy ;) Muutama muukin vaihtoehto on katseltuna, laitan niistä vaikka blogitekstiä myöhemmin! Tsemppiä treeneihin :-)

    VastaaPoista

Bloggaamisessa parasta on keskustelu. Olisi tosi mukavaa kuulla mitä ajattelit, kun luit tämän tekstin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...